![]() |
|
| |||
| |||
| Σήμερα, όταν πήρα πίσω από την εργασία μου σε λειτουργία τον υπολογιστή μου και να έχεις ένα μενού εκκίνησης με μια λίστα επιλογών για να επιλέξετε τη συσκευή που θα ήθελα να χρησιμοποιήσει για την εκκίνηση μέχρι τον υπολογιστή μου. Μέχρι σήμερα Vista ξεκίνησε χωρίς να είναι ανάγκη να ζητηθεί σαν αυτό. Έχω επιλέξει το σκληρό δίσκο, τότε η επιλογή και μόνο σκληρό δίσκο που έχω για τον υπολογιστή μου και όλα ήταν εντάξει από το σημείο αυτό. Τυχόν ιδέες για το πώς να απλά να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή μου για να μου σκληρό δίσκο αυτόματα και πάλι για την εκκίνηση μέχρι τότε μάλλον έχει να πει ο ίδιος κάθε Ι εκκίνησης μέχρι τον υπολογιστή μου; I διήρκεσε Startup Repair για να ελέγξετε αν υπάρχει κάποια θέματα, αλλά λέει τα πάντα σχετικά με το C: \ είναι εντάξει. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια. |
|
| |||
| |||
| υπεισέλθω σε bios (del κατά την εκκίνηση) και να βρουν τις επιλογές εκκίνησης μενού στη συνέχεια, καταργήστε όλες τις συσκευές σας εκκίνησης dont εκκίνηση από (δηλαδή όλα τα αλλά σκληρό δίσκο). Ωστόσο, εάν αφαιρέσετε επίκλισης κίνηση σκληρό δίσκο στην κορυφή της λίστας. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Απλά Χτισμένο Νέο PC: Επανεκκίνηση και σωστή Τεύχος Επιλογή συσκευής εκκίνησης | pcn00b | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 16 Νοέμβρη 2009 00:47 |
| Ubuntu 6.06 Boot Τεύχος | Goran | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 17 Ιουν 2009 09:12 |
| Dual boot XP και Server 2003, το θέμα!! Βοήθεια | Dave8282uk | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 17 Ιαν 2009 11:11 |
| Vista SP1 Install Τεύχος. Βοήθεια παρακαλώ. | LucasCu | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 1η Σεπ 2008 13:47 |
| Windows XP μαύρη οθόνη μετά boot-up (σκληρό δίσκο το θέμα;) | hypnotoad521 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 16 Δεκ. 2007 17:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |