μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Vista εκκίνησης θέμα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5ης Δεκεμβρίου 2007, 19:05
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Vista εκκίνησης θέμα

Σήμερα, όταν πήρα πίσω από την εργασία μου σε λειτουργία τον υπολογιστή μου και να έχεις ένα μενού εκκίνησης με μια λίστα επιλογών για να επιλέξετε τη συσκευή που θα ήθελα να χρησιμοποιήσει για την εκκίνηση μέχρι τον υπολογιστή μου.

Μέχρι σήμερα Vista ξεκίνησε χωρίς να είναι ανάγκη να ζητηθεί σαν αυτό.

Έχω επιλέξει το σκληρό δίσκο, τότε η επιλογή και μόνο σκληρό δίσκο που έχω για τον υπολογιστή μου και όλα ήταν εντάξει από το σημείο αυτό.

Τυχόν ιδέες για το πώς να απλά να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή μου για να μου σκληρό δίσκο αυτόματα και πάλι για την εκκίνηση μέχρι τότε μάλλον έχει να πει ο ίδιος κάθε Ι εκκίνησης μέχρι τον υπολογιστή μου;

I διήρκεσε Startup Repair για να ελέγξετε αν υπάρχει κάποια θέματα, αλλά λέει τα πάντα σχετικά με το C: \ είναι εντάξει.

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια.
Old 6 Δεκεμβρίου 2007, 01:09
Ομάδα Δωρητών

Default Vista εκκίνησης θέμα

υπεισέλθω σε bios (del κατά την εκκίνηση) και να βρουν τις επιλογές εκκίνησης μενού στη συνέχεια, καταργήστε όλες τις συσκευές σας εκκίνησης dont εκκίνηση από (δηλαδή όλα τα αλλά σκληρό δίσκο). Ωστόσο, εάν αφαιρέσετε επίκλισης κίνηση σκληρό δίσκο στην κορυφή της λίστας.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Απλά Χτισμένο Νέο PC: Επανεκκίνηση και σωστή Τεύχος Επιλογή συσκευής εκκίνησης pcn00b Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 16 Νοέμβρη 2009 00:47
Ubuntu 6.06 Boot Τεύχος Goran Linux & Εναλλακτικές OS 0 17 Ιουν 2009 09:12
Dual boot XP και Server 2003, το θέμα!! Βοήθεια Dave8282uk Λειτουργικά συστήματα Windows 2 17 Ιαν 2009 11:11
Vista SP1 Install Τεύχος. Βοήθεια παρακαλώ. LucasCu Λειτουργικά συστήματα Windows 3 1η Σεπ 2008 13:47
Windows XP μαύρη οθόνη μετά boot-up (σκληρό δίσκο το θέμα;) hypnotoad521 Λειτουργικά συστήματα Windows 3 16 Δεκ. 2007 17:06
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.