manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Vista boot problem

Reply

Thread Tools
Old 5 pro 2007, 19:05
Novi član grupe

Danas kad sam se vratio s posla sam počeo moj PC i dobio boot izbornika s popisa opcija odaberite uređaj koji sam htjela da koristi to čizma gore moj PC.

Do danas Vista pokrenuti bez ikakve potrebe da se ovako.

Ja odabrali opciju hard disk, a zatim samo sam hard disk na moj PC i sve je u redu sa tom trenutku.

Bilo koji ideja kako to jednostavno dobiti moj PC koristiti automatski moj hard disk to čizma gore opet, a ne vlasništvo to reći da sam ja sve čizma gore moj PC?

I ran Startup Repair to ček ako ima bilo kakvih pitanja, ali ona kaže sve što je na C: \ je u redu.

Hvala za bilo kakvu pomoć.
Old 6. prosinac 2007, 01:09
Donatorska Grupa

ući u BIOS (bris pri pokretanju), te naći boot opcije izbornika zatim uklonite sve boot uređaja vi dont čizma from (tj. sve osim tvrdog diska). Međutim, ako ih premjestiti licemjerje maknuti hard disk na vrhu popisa.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.