kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Vista boot probléma

Reply

Téma eszközök
Old December 5 2007, 19:05
Új tag Csoport

Default Vista boot probléma

Ma, amikor hazatért a munkából én indul a PC, és van egy boot menü listáját lehetőségek kiválasztása a készülék akartam használni boot up my PC.

Addig ma Vista indítani anélkül, hogy meg kell sokszorozni, mint ez.

Kiválasztottam a merevlemez lehetőséget, majd a merevlemezt, csak már az én PC és minden OK volt, hogy pont.

Van ötleted, hogyan lehet egyszerűen el a PC az én merevlemezére automatikusan újra boot up inkább majd mondani, hogy én magam mindig boot up my PC?

Futottam Startup Repair ellenőrizni, ha voltak olyan kérdések, de azt mondja, mindent a C: \ van jól.

Thanks for any help.
Old December 6, 2007, 01:09
Donor Group

Default Vista boot probléma

menj be a BIOS (del induláskor), és megtalálja a lehetőségeket boot menüt, majd távolítsuk el a boot eszközök ön dont indítani (vagyis minden, de merevlemezként). Azonban, ha vidám eltávolíthatjuk őket mozgatni merevlemezén, hogy a lista tetején.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Csak épített ki új PC: újraindítás és Select Proper Boot Device Kiadás pcn00b Processzorok, alaplapok és RAM 1 November 16, 2009 00:47
Ubuntu 6.06 Boot kérdés Goran Linux és OS Alternatív 0 17. június 2009 09:12
Dual boot XP és Server 2003 probléma! Segítség Dave8282uk A Windows operációs rendszerek 2 17. január 2009 11:11
Vista SP1 telepítése Issue. Kérem segítsen. LucasCu A Windows operációs rendszerek 3 1. Szeptember 2008 13:47
Windows XP, fekete képernyő után boot-up (merevlemezként probléma?) hypnotoad521 A Windows operációs rendszerek 3 16. december 2007 17:06
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.