![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ma, amikor hazatért a munkából én indul a PC, és van egy boot menü listáját lehetőségek kiválasztása a készülék akartam használni boot up my PC. Addig ma Vista indítani anélkül, hogy meg kell sokszorozni, mint ez. Kiválasztottam a merevlemez lehetőséget, majd a merevlemezt, csak már az én PC és minden OK volt, hogy pont. Van ötleted, hogyan lehet egyszerűen el a PC az én merevlemezére automatikusan újra boot up inkább majd mondani, hogy én magam mindig boot up my PC? Futottam Startup Repair ellenőrizni, ha voltak olyan kérdések, de azt mondja, mindent a C: \ van jól. Thanks for any help. |
|
| |||
| |||
| menj be a BIOS (del induláskor), és megtalálja a lehetőségeket boot menüt, majd távolítsuk el a boot eszközök ön dont indítani (vagyis minden, de merevlemezként). Azonban, ha vidám eltávolíthatjuk őket mozgatni merevlemezén, hogy a lista tetején. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Csak épített ki új PC: újraindítás és Select Proper Boot Device Kiadás | pcn00b | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | November 16, 2009 00:47 |
| Ubuntu 6.06 Boot kérdés | Goran | Linux és OS Alternatív | 0 | 17. június 2009 09:12 |
| Dual boot XP és Server 2003 probléma! Segítség | Dave8282uk | A Windows operációs rendszerek | 2 | 17. január 2009 11:11 |
| Vista SP1 telepítése Issue. Kérem segítsen. | LucasCu | A Windows operációs rendszerek | 3 | 1. Szeptember 2008 13:47 |
| Windows XP, fekete képernyő után boot-up (merevlemezként probléma?) | hypnotoad521 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 16. december 2007 17:06 |
| Téma eszközök | |
| |