פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Vista האתחול הבעיה

Reply

שרשרת כלים
Old 5 דצמבר 2007, 19:05
קבוצת חברות חדשות

Default Vista האתחול הבעיה

היום כשחזרתי מהעבודה התחלתי את המחשב שלי, וקיבלתי את תפריט האתחול עם רשימה של אפשרויות כדי לבחור את התקן אני רוצה להשתמש בו כדי לאתחל את המחשב שלי.

עד היום למעלה Vista התחיל ללא כל צורך להיות הנחיה כזאת.

אני נבחר את הכונן הקשיח ולאחר מכן אפשרות הכונן הקשיח היחיד שיש לי על המחשב שלי והכל היה בסדר מאותו הצבע.

כל הרעיונות על האופן שבו יש להשיג פשוט להשתמש במחשב שלי את הכונן הקשיח אוטומטית שוב אתחול למעלה ולא צורך לומר את זה בעצמי אני עם כל אתחול של המחשב שלי?

רצתי תיקון אתחול כדי לבדוק אם היו בעיות, אבל זה אומר הכל על C: \ זה בסדר.

תודה על כל העזרה.
Old 6 דצמבר 2007, 01:09
קבוצת תורמים

Default Vista האתחול הבעיה

עבור אל ה-BIOS (דל בעת האתחול) ולמצוא את תפריט אפשרויות האתחול ולאחר מכן להסיר את כל התקני האתחול אתה dont boot from (כלומר את כל הכונן הקשיח, אך). עם זאת, אם אתה צביעות להסיר אותם להעביר כונן קשיח לראש הרשימה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
פשוט בנו מחשב חדש: הפעלה מחדש ופתרון בחר אתחול התקן פרופר pcn00b CPUs, Motherboards & RAM 1 16 נובמבר 2009 00:47
Ubuntu 6.06 אתחול גליון Goran מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 0 -17 יוני 2009 09:12
Dual boot XP ו Server 2003 בעיה! עזרה Dave8282uk מערכות ההפעלה Windows 2 -17 ינואר 2009 11:11
Vista SP1, התקן ההנפקה. עזרה בבקשה. LucasCu מערכות ההפעלה Windows 3 1 ספטמבר 2008 13:47
מערכת Windows XP לאחר האתחול מסך שחור-up (הכונן הקשיח הבעיה?) hypnotoad521 מערכות ההפעלה Windows 3 16th דצמבר 2007 17:06
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.