![]() |
|
| |||
| |||
| היום כשחזרתי מהעבודה התחלתי את המחשב שלי, וקיבלתי את תפריט האתחול עם רשימה של אפשרויות כדי לבחור את התקן אני רוצה להשתמש בו כדי לאתחל את המחשב שלי. עד היום למעלה Vista התחיל ללא כל צורך להיות הנחיה כזאת. אני נבחר את הכונן הקשיח ולאחר מכן אפשרות הכונן הקשיח היחיד שיש לי על המחשב שלי והכל היה בסדר מאותו הצבע. כל הרעיונות על האופן שבו יש להשיג פשוט להשתמש במחשב שלי את הכונן הקשיח אוטומטית שוב אתחול למעלה ולא צורך לומר את זה בעצמי אני עם כל אתחול של המחשב שלי? רצתי תיקון אתחול כדי לבדוק אם היו בעיות, אבל זה אומר הכל על C: \ זה בסדר. תודה על כל העזרה. |
|
| |||
| |||
| עבור אל ה-BIOS (דל בעת האתחול) ולמצוא את תפריט אפשרויות האתחול ולאחר מכן להסיר את כל התקני האתחול אתה dont boot from (כלומר את כל הכונן הקשיח, אך). עם זאת, אם אתה צביעות להסיר אותם להעביר כונן קשיח לראש הרשימה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פשוט בנו מחשב חדש: הפעלה מחדש ופתרון בחר אתחול התקן פרופר | pcn00b | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 16 נובמבר 2009 00:47 |
| Ubuntu 6.06 אתחול גליון | Goran | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | -17 יוני 2009 09:12 |
| Dual boot XP ו Server 2003 בעיה! עזרה | Dave8282uk | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -17 ינואר 2009 11:11 |
| Vista SP1, התקן ההנפקה. עזרה בבקשה. | LucasCu | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 1 ספטמבר 2008 13:47 |
| מערכת Windows XP לאחר האתחול מסך שחור-up (הכונן הקשיח הבעיה?) | hypnotoad521 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 16th דצמבר 2007 17:06 |
| שרשרת כלים | |
| |