mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Vista įkrovos klausimas

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 5, 2007, 19:05
Naujas Narys

Default Vista įkrovos klausimas

Šiandien, kai aš gavau atgal iš darbo, aš pradėjau iki mano PC ir turiu boot meniu variantų sąraše pasirinkite prietaisą, kurios aš norėjau naudoti boot up my PC.

Iki šiandien Vista pradėta kurti be reikalo bus pasiūlyta panašaus.

Mane pasirinko disko variantą ir tada tik kietąjį diską turiu ant mano PC ir viskas buvo gerai nuo tos vietos.

Any ideas, kaip tik gausiu savo kompiuterį naudoti kietąjį diską automatiškai vėl paleisti, o ne atsižvelgdama į save pasakyti, everytime I boot up my PC?

Išbėgau Startup Remontas, patikrinsime, ar nebuvo jokių problemų, bet ji sako viskas apie C: \ baudą.

Thanks for any help.
Old Gruodis 6, 2007, 01:09
Donorų grupės

Default Vista įkrovos klausimas

įeiti į BIOS (del paleidus) ir rasti įkrovos parinkčių meniu tada ištrinti visas paleidimo įtaisai dont atsisiųsti iš (ty visose, išskyrus kietąjį diską). Tačiau jei jūs cant pašalinti juos perkelti kietojo disko į sąrašo viršų.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.