rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Vista boot problem

Reply

Narzędzia wątku
Old 5. grudnia 2007, 19:05
Nowe państwa grupy

Default Vista boot problem

Dzisiaj, kiedy dostał z powrotem z pracy zacząłem mój komputer i dostałem boot menu z listą opcji, aby wybrać urządzenie, które chciałem użyć do rozruchu komputera.

Do dziś Vista uruchomić bez potrzeby zostać poproszony tak.

Ja wybrałem opcję dysku twardym, a następnie tylko dysk twardy mam na moim komputerze i wszystko było OK, z tego punktu.

Wszelkie pomysły, jak tylko mój komputer do korzystania z mojego dysku twardym automatycznie ponownie do rozruchu, a następnie trzeba powiedzieć to sobie przy każdym rozruchu komputera PC?

I pobiegł Startup Repair, aby sprawdzić, czy nie było żadnych problemów, ale mówi wszystko na C: \ jest w porządku.

Thanks for any help.
Old 6 grudnia 2007, 01:09
Grupa dawcy

Default Vista boot problem

przejdź do BIOS (del przy starcie) i odnaleźć boot menu opcji następnie wyjmij wszystkie urządzenia dont boot boot z (tj. wszystkich, ale dysk twardy). jednakże, jeśli cantomat usunąć je przenieść dysk twardy na początek listy.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.