мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Виста боот проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5 про 2007, 19:05
Нови члан групе

Данас кад сам се вратио са посла сам почео мој ПЦ и добио боот менија са листе опција изаберите уређај који сам хтела да користи за чизма сеттле мој ПЦ.

До данас Виста покренути без икакве потребе да се овако.

Ја изабрали опцију хард диск, а затим само сам хард диск на мој ПЦ и све је у реду са том тренутку.

Било који идеја како да то једноставно добити мој ПЦ користити аутоматски мој хард диск за чизма сеттле опет, а не власништво то рећи да сам ја све чизма сеттле мој ПЦ?

И еарлы Стартуп Репаир за провјерити ако има било каквих питања, али она каже све што је на Ц: \ је у реду.

Хвала за било какву помоћ.
Old 6. Нов 2007, 01:09
Донаторска Група

ући у БИОС (брис при покретању), те наћи боот опције менија затим уклоните све боот уређаја ви донт чизма фром (тј све осим врстог диска). Међутим, ако их преместите лицемјерје премештање хард диск на врху списка.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц