менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Vista Boot випуск

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 грудня 2007, 19:05
Нові члени групи

Сьогодні, коли я повернувся з роботи, я почав мій комп'ютер і отримали завантажувальний меню зі списком варіантів для вибору, який пристрій я хотів використовувати для завантаження мого комп'ютера.

До сьогоднішнього дня почався Vista без будь-яких необхідно буде запропоновано, як це.

Я вибрав опцію жорсткому диску, а потім тільки жорсткий диск у мене комп'ютер і все в порядку з цієї точки.

Будь-які ідеї про те, як просто отримати ПК для роботи з жорсткого диска знову автоматичного завантаження, а потім, не кажу це собі кожен раз я завантаженні ПК?

Я побіг відновлення при завантаженні, щоб перевірити, чи існують які-небудь питання, але вона каже, всі на С: \ штрафу.

Спасибо за будь-яку допомогу.
Old 6 грудня 2007, 01:09
Донор групи

увійти в BIOS (DEL при завантаженні) і знайдіть у меню варіантів завантаження потім видалити всі завантажувальні пристрої ви не завантаженні (тобто всі, крім жорсткого диска). Проте Якщо ви не можете видалити їх рухатися жорсткого диска у верхній частині списку.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.