по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Vista и съвместимостта проблеми

Reply

Нишка Инструменти
Old 17-ти юли 2007, 14:54
Новите държави Група

Default Vista и съвместимостта проблеми

Здрасти
Току-що днес имам нов компютър - бях много щастлив с моя лаптоп работи XP, но на екрана умира и тя не е била на стойност фиксиране така вече имате нов персонален компютър с Vista, която имам никакъв опит с.

Имам Creative Zen Micro 6 грама и обичам да използвам Creative Media източник с това - аз не мога да го заредена. Опитвате се да го инсталирате на няколко пъти и то просто не признават играч. Аз не съм свързан с интернет, за нова, защото все още имам навик признават ми модем, а аз съм също имат проблеми с цифрови фотоапарата ми. Аз дори не се опита на принтера все още.

Има ли някой някакви съвети? Не фантазия купуват всички нови периферни устройства, когато не искате, или се нуждаят от тях, и съм склонен само за да вземат кървави компютърни назад и се опитайте да си взема нещо с XP.

Благодарности

Кос
Old 17-ти юли 2007, 14:59
Администратор Група

Добре дошли на Vista ... : P

Мисля, че вашата камера и принтер, трябва да работят с предварително инсталирана Vista драйвери, просто ги включете и ще видите.

Що се отнася до посещение на MP3 плейър уебсайт идеи, играчът може да инсталира с включени Прегледи на шофьорите и може тогава да можете да добавяте песни ръчно, но ако искате да използвате софтуер Creative Media Източник ще трябва актуализирана версия.

Също за водачите модем, или се опитайте да призовава към вашия Интернет доставчик за да получите нови драйвери на диск, ще можете да сортирате другия шофьор / софтуерни проблеми през интернет страниците на производителите след това.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17-ти юли 2007, 15:04
Новите държави Група

Модемът е една стара и вече погледна в това - не актуализирани драйвери така съм поръчал нов от моя интернет доставчик - не се интересуваме за това, тъй като, както казах, това е стара и се нуждае все пак замяна . Аз съм сигурен, че камерата ще се оправи след като аз съм свързан с интернет и да търсите за шофьорите, тъй като само за няколко месеца. В MP3 плейър Аз не съм толкова сигурен за. Аз бях на рекламни сайта и не мога да намеря нищо, макар да призная, че не съм най-savy на хората. Когато се получи на интернет става на нов компютър ще може да търсите в Интернет за нови драйвери за мен? MP3 плейър е над 18 месеца и творческа подкрепа е минимална сега.

Благодаря много за даване на отговор - това е много разочароващ!

Б
Old 17-ти юли 2007, 15:09
Администратор Група

Първото нещо е да получите на интернет става, това прави за определяне на други проблеми, много по-лесно.

Що се отнася до MP3 плеър, ако то ще работи само със софтуер, идеи, освен това те издават шофьор / софтуер, за да реши проблема си остана.

Шансовете са, ако това е 18-месечна възраст те нямат интерес да направи това, Изглед проблеми със съвместимостта, са "трябва да купите нов хардуер за по-нататъшно ИТ сектор" фабрика пари, всяка компания е инкасирането на инч
Old 17-ти юли 2007, 15:11
Администратор Група

Няма нищо лошо в това просто включвате в тези устройства и да проверите дали Изглед ги поддържа от кутията, ако откажат да работят отидете онлайн, за да произвежда на интернет страници, ако все още удари тухлена стена заместване на точка.

Когато бях модернизирани аз трябваше да променя принтер, цифрова камера и звукова карта.
Old 17-ти юли 2007, 15:18
Новите държави Група

Не - просто се опита да ги включвате в прекалено, и нищо. Предполагам, че това е моя вината, че не прави изследванията си на първо място, но аз съм наистина опростен разстояние - и аз съмнение аз ще добивам кой да е радостта на Creative - всичките им форум определя за проблеми със съвместимостта, са за много по-нови хардуерни от моята.

Ако се върна на компютъра на фабричните настройки и на полето те ще си го вземе обратно, вие как мислите? Аз изобщо не съм щастлива с него, и аз предпочитам да има повече базов модел, че мога да използвам на периферни устройства.

Б
Old 17-ти юли 2007, 15:23
Администратор Група

Връщането ще бъдат определени на компания, която си го купи от това, ако е бил използван и не е повреден тогава аз няма да издържи си дъх.

Тъй като за получаване по-стара машина ти би трябвало да върви втора ръка, както XP не се продава вече за нови машини (или те са трудно да се намери).

Едно възможно решение би било да се купуват XP странно за 60 лири и го постави на нова машина, обаче, ако не можете да направите това сами то вероятно ще бъде по-евтино да се замени MP3 плейър и др

Съжалявам, че barer от цялата тази лоша новина. :)
Old 17-ти юли 2007, 15:34
Новите държави Група

Имах чувството, че щяха да се каже, че - лаптоп е по пътя си за известно време, а аз не искам наистина изглед защото имах чувството, това би могло да се случи. Не мога да намеря намиране на нова машина с XP на него навсякъде.
Решение за момента е да стартирате Прецакани лаптоп с нов монитор за интернет и MP3 - много за размяна с кабели, но ще го направя, докато не се превръща в нов модем и да реша дали искам да ъпгрейд на MP3.
Благодаря отново за помощта.

Изключено тема - но просто се чудех дали знаеш на всички статии за ТВ тунер? Имам няколко води, но няма идея какво да правя с тях. Не трябва да се разположат близо до компютър телевизор Ариел да направя? Аз съм го поема ще взема нещо след като получа Intenet ходи?
Old 17-ти юли 2007, 15:38
Администратор Група

А PC TV тунер работи много по същия нормален човек прави.

С преносим Ариел по аналог, ще получите някои канали, ще бъде най-лошо качество.

Ако си цифров тунер тогава ще трябва подходяща къща Ариел.
Old 17-ти юли 2007, 15:40
Новите държави Група

Благодаря отново другар, в който сте били големи.
Б
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Как Добър е Windows 7? Ще ли са някакви проблеми със съвместимостта от Vista или XP? Theresonly1 Windows операционни системи 4 22 април 2009 01:03
Изглед 32 и 64 игри за съвместимост списък - Член подкрепени cheesepuff PC & конзолата Gaming 32 26-ти септември 2008 12:31
Изглед Проблеми antbann Windows операционни системи 4 31 Март 2008 04:38
Съвместимост на Clubbox с Windows Vista germaine580 Общи Софтуер Чат 1 15 Feb 2008 05:53
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc