![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar
Jsem právě dnes dostala nové počítače - byl velmi spokojený s mým notebooku běží XP, ale na obrazovce zemřela a byla to nestojí za to, kterým se stanoví tak nyní mají nové PC běží Vista, které jsem žádné zkušenosti. Jsem dostal Creative Zen Micro 6g a já chtěl použít Creative Media Zdroj s - I can't get to nahraje nahoru. Pokusil nainstalovat několikrát, a to prostě neuznává přehrávač. Nejsem připojen k internetu na novou dosud zvyklý, protože uznají můj modem, a jsem také problémy s mým digitálním fotoaparátem. Nemám dokonce pokusil tiskárny dosud. Má někdo tipy? I don't vymyšleného koupi všech nových periférií, když nechcete, nebo je potřebují, a jsem skloněnou jen vzít krvavou počítače zpět a pokusit se něco s XP. Díky Kos |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vítejte na Vista ... : p
Myslím, že váš fotoaparát a tiskárna by měla pracovat s Vista pre-nainstalovány ovladače, jednoduše zapojte je a uvidíte. Pokud jde o MP3 přehrávač navštívit Tvorba webových stránek, hráč může instalovat s průhledy zahrnuty ovladače a ty pak mohou být schopni přidávat skladby ručně, ale pokud chcete použít Creative Media Source software, které budete potřebovat aktualizovanou verzi. Stejná pro Modem řidiče, nebo zkuste volání ISP získat nové ovladače na CD, pak můžete třídit ostatní ovladače / software otázky prostřednictvím webových stránek po výrobci. Můj systém: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Modem je starý a já si již zabýval, že - bez aktualizované ovladače, tak jsem si objednal nový jeden z mých ISP - nevadí o tom, jak, jak jsem řekl, to bylo stejně staré a potřebné nahrazující . Jsem si jistá, že kamery budou v pořádku, když jsem připojen k internetu a hledat pro řidiče, protože jeho jen pár měsíců starý. MP3 přehrávač si nejsem tak jistý on. Byl jsem na reklamních webových stránek a nemůžu najít nic, i když jsem se přiznat, nejsem savy nejvíce lidí. Když jsem si na internetu děje nové PC bude mít možnost vyhledávat na internetu nové ovladače pro mě? MP3 přehrávač je starší 18 měsíců a tvůrčí podporu, je nyní minimální.
Díky moc za odpověď - je to velmi frustrující! B |
|
|
|||
|
|||
|
První věc je dostat se k internetu, je stanovení dalších problémů mnohem snazší.
Pokud jde o MP3 přehrávač, je-li to bude fungovat pouze s reklamní software pak pokud zpráva řidič / software na odstranění problému jste přilepená. Šance jsou, pokud je to 18 měsíců staré, které nemají zájem na tom, Vista problémy s kompatibilitou jsou 'Už kupovat nový hardware pro další odvětví IT' peníze přadlák každé společnosti je inkaso palců |
|
|
|||
|
|||
|
Neexistuje žádné poškození jen na připojení těchto zařízení, a vyzkoušejte, zda Vista podporuje je z krabice, pokud odmítnou pracovat online se výrobou webových stránek, pokud jste ještě neuhodil cihlové zdi nahradit položku.
![]() Když jsem upgradovat jsem změnit můj tiskárna, digitální fotoaparát a zvuková. |
|
|
|||
|
|||
|
Ne - vyzkoušeli jen připojení je příliš, a nic. Předpokládám, že je to moje vlastní chyba, že neděláme mého výzkumu první, ale já jsem opravdu mrzačeni vypnout - a pochybuji, budu se dostat nějakou radost z Creative - všechny jejich fórum opravy pro problémy s kompatibilitou jsou mnohem novější hardware, než moje.
Kdybych vrátit počítač do tovární nastavení a krabice to se jim vzít zpátky, si o tom myslíte? Já jsem vůbec rád, s ním, a já bych raději více základní model, který bych mohl používat svůj periferie on. B |
|
|
|||
|
|||
|
Vracející se, že by se na společnost koupila od vás, když je to použité a není chybná pak bych neměla zadržte dech.
Pokud jde o získání starší stroj budete muset jít druhé straně jako XP se neprodává na nových strojích už (anebo jsou těžko k nalezení). Možným řešením by bylo koupit XP za 60 liber liché a dejte ji na nový stroj, nicméně, když není možné to udělat sami, by mohlo být levnější nahradit MP3 přehrávač atd. Omlouváme se barer toho všeho špatné zprávy. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Měl jsem pocit, jsi chtěl říci, že - notebook byl na své cestě ven na chvíli, a jsem opravdu chtěla vista, protože jsem měl pocit, by to mohlo dojít. Nemohl jsem najít najít nový počítač s XP na ní kdekoli.
Řešení v současné době bylo spustit knackered notebooku s novým sledovat na internetu a MP3 - spousta prohozením kabelů, ale asi se to bude dělat, až jsem nový modem otočí a já rozhodnout, zda chci aktualizovat MP3. Díky opět za pomoc. Vypnout téma - ale jen zeptat, pokud jste věděli o všech článků o TV tuner? Mám pár vede, ale žádný nápad, co s nimi. I don't need situovat počítač u televize misteriojac mám? Já jsem za předpokladu, že budou vybírat něco jednou dostanu intenet jde? |
|
|
|||
|
|||
|
A PC TV tuner pracuje stejný normální jeden dělá.
S přenosnou Ariel na analogový dostanete několik kanálů, většina bude nekvalitní. Pokud své digitální tuner pak budete potřebovat správné dům Ariel. |
|
|
|||
|
|||
|
Díky opět mate, jste skvělá.
B |