μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Vista και τα προβλήματα συμβατότητας

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17 Ιούλη 2007, 14:54
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου
Έχω μόλις σήμερα πήρα ένα νέο υπολογιστή - ήταν πολύ ευτυχής με το lap-top μου τρέχει XP, αλλά η οθόνη πέθανε και δεν άξιζε τον καθορισμό έτσι τώρα έχουν ένα νέο υπολογιστή που τρέχει Vista, το οποίο δεν έχω καμία εμπειρία με.

Έχω ένα Creative Zen Micro 6ζ και μου αρέσει να χρησιμοποιούν Creative Media Source με αυτό - δεν μπορώ να πάρω μέχρι να φορτωθεί. Προσπάθησα να το εγκαταστήσετε μερικές φορές και αυτό απλά δεν αναγνωρίζει τον παίκτη. Δεν είμαι συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο για το νέο ακόμη, διότι αναγνωρίζουν συνηθισμένο μόντεμ μου, και είμαι έχουν επίσης προβλήματα με την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μου. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη το εκτυπωτή ακόμα.

Έχει κανείς καμία συμβουλές; Δεν φανταχτερό αγοράζουν όλα τα νέα περιφερειακά όταν δεν θέλω ή ανάγκη τους, και τείνω να λαμβάνεται υπόψη για την αιματηρή υπολογιστή πίσω και να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε κάτι με XP.

Ευχαριστώ

Blackbird
Old 17 Ιούλη 2007, 14:59
Διαχειριστής Ομάδα

Καλώς ήλθατε στο Vista ... : p

Νομίζω κάμερα και ο εκτυπωτής σας θα πρέπει να συνεργαστεί με τα Vista προ-εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης, απλά συνδέστε τους και να δούμε.

Όσον αφορά το MP3 player επίσκεψη του Δημιουργικού ιστοσελίδα, ο παίκτης μπορεί να εγκαταστήσει με Vistas περιλαμβάνονται οδηγούς και ίσως τότε να είναι σε θέση να προσθέσετε τραγούδια με το χέρι, αλλά αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό Creative Media Source, θα χρειαστείτε μια ενημερωμένη έκδοση.

Ίδιο για τα προγράμματα οδήγησης μόντεμ, ή δοκιμάστε καλώντας ISP σας για να πάρετε τα νέα προγράμματα οδήγησης σε CD, μπορείτε να ταξινομήσετε τα άλλα οδηγού / θέματα λογισμικού μέσω των ιστοσελίδων τους κατασκευαστές μετά.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17 Ιούλη 2007, 15:04
Νέο Μέλος Ομάδα

Το μόντεμ είναι παλιά και έχω ήδη εξετασθεί ότι - δεν ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης έτσι έχω καταδικαστεί ένα νέο από ISP μου - δεν πειράζει γι 'αυτό, καθώς, όπως είπα, ότι έτσι κι αλλιώς ήταν παλιά και χρειάζεται αντικατάσταση . Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η κάμερα θα είναι εντάξει μια φορά είμαι συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο και να ψάξετε για τους οδηγούς, επειδή μόνο ένα ζευγάρι της μηνών. Το MP3 player δεν είμαι τόσο σίγουρος για. Έχω την ιστοσελίδα δημιουργικά και δεν μπορώ να βρω κάτι, αν και ομολογώ ότι δεν είμαι η πιο SAVY των ανθρώπων. Όταν πάρω το διαδίκτυο πρόκειται για τη νέα PC θα είναι σε θέση να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο για τους νέους οδηγούς για μένα; MP3 player είναι άνω των 18 μηνών και δημιουργική υποστήριξη είναι ελάχιστη τώρα.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση - αυτό είναι πολύ απογοητευτικό!

B
Old 17 Ιούλη 2007, 15:09
Διαχειριστής Ομάδα

Πρώτο πράγμα είναι να πάρει το Internet πρόκειται, θα κάνει για τον καθορισμό των άλλων προβλημάτων πολύ ευκολότερη.

Όσον αφορά το MP3 player, αν αυτό θα λειτουργήσει μόνο με το λογισμικό του Δημιουργικού στη συνέχεια, αν δεν έκδοση ενός οδηγού / λογισμικού για να διορθώσετε το πρόβλημα που έχουν κολλήσει.

Οι πιθανότητες είναι εάν είναι 18 μηνών δεν έχουν κανένα συμφέρον με αυτόν τον τρόπο, Vista θέματα συμβατότητας είναι ένα «πρέπει να αγοράσουν νέο υλικό για την περαιτέρω τον τομέα των τεχνολογιών 'κλώστης χρημάτων, κάθε εταιρεία είναι εξαργύρωση in.
Old 17 Ιούλη 2007, 15:11
Διαχειριστής Ομάδα

Δεν υπάρχει βλάβη σε μόλις συνδέσετε σε αυτές τις συσκευές και να δει αν τα Vista υποστηρίζει από το κουτί, αν αρνηθούν να εργαστούν για να πάμε σε απευθείας σύνδεση το κατασκευάζει ιστοσελίδες, αν χτυπήσει ακόμα ένα τοίχο από τούβλα την αντικατάσταση του σημείου.

Όταν αναβαθμιστεί είχα να αλλάξει εκτυπωτή μου, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και η κάρτα ήχου.
Old 17 Ιούλη 2007, 15:18
Νέο Μέλος Ομάδα

Δεν - προσπάθησε απλά να συνδέσετε το πολύ, και τίποτα δεν. Υποθέτω ότι αυτό είναι λάθος δικό μου για να μην κάνει την έρευνά μου πρώτα, αλλά είμαι πραγματικά hacked μακριά - και αμφιβάλλω Πάω να πάρει κάθε χαρά από Creative - όλες τις διορθώσεις τους φόρουμ για θέματα συμβατότητας είναι πολύ νεότερα για το υλικό από τη δική μου.

Αν μου την επιστροφή του υπολογιστή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και στη θέση αυτή μέχρι που θα το πάρει πίσω, do you think? Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με αυτό, και θα το είχα μάλλον πιο βασικό μοντέλο που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω περιφερειακά μου.

B
Old 17 Ιούλη 2007, 15:23
Διαχειριστής Ομάδα

Επιστρέφοντας θα ήταν να προβλέπεται η εταιρεία που το αγόρασε από την, αν είναι χρησιμοποιήθηκαν και δεν είναι ελαττωματικό τότε εγώ δεν θα κρατάτε την αναπνοή σας.

Όπως για να πάρει ένα παλιότερο μηχάνημα θα πρέπει να πάμε από δεύτερο χέρι, όπως XP δεν πωλείται σε νέα μηχανήματα πλέον (ή θα είναι δύσκολο να βρεθούν).

Μια πιθανή λύση θα ήταν να αγοράσουν XP για 60 quid περίεργο και το βάζουμε στο νέο μηχάνημα, ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να κάνετε εσείς αυτό θα ήταν ίσως να είναι φθηνότερο να αντικαταστήσει το MP3 player, κλπ.

Λυπούμαστε που πρέπει να το barer όλων αυτών κακά νέα. :)
Old 17 Ιούλη 2007, 15:34
Νέο Μέλος Ομάδα

Είχα την αίσθηση που επρόκειτο να πω ότι - laptop έχει σχετικά με τον τρόπο του έξω για λίγο, και δεν ήθελα πραγματικά vista γιατί είχα την αίσθηση αυτή μπορεί να συμβεί. Δεν μπορούσα να βρω βρει ένα νέο μηχάνημα με XP για το πουθενά.
Λύση για το χρόνο που έχει για τη λειτουργία του knackered φορητό υπολογιστή με νέα οθόνη για το Διαδίκτυο και MP3 - πολλά swapping σχετικά με καλώδια, αλλά αυτό θα το κάνει μέχρι να το νέο μόντεμ στροφές και να αποφασίσω αν θέλω να αναβαθμίσω το MP3.
Ευχαριστώ και πάλι όλους για τη βοήθειά σας.

Off topic - αλλά απλώς αναρωτιούνται εάν γνώριζε τυχόν άρθρα σχετικά με το δέκτη τηλεόρασης; Έχω μερικές οδηγεί, αλλά δεν ξέρει τι να κάνει με αυτά. Δεν χρειάζεται να τοποθετήσει τον υπολογιστή κοντά σε μια ariel τηλεόραση μπορώ; Είμαι και αν υποτεθεί ότι θα πάρει κάτι που μια φορά να πάρω το Intenet θα;
Old 17 Ιούλη 2007, 15:38
Διαχειριστής Ομάδα

Ένας τηλεοπτικός δέκτης PC λειτουργεί με τον ίδιο σχεδόν μια κανονική κάνει.

Με ένα φορητό Αριέλ για αναλογική θα πάρετε κάποια κανάλια, τα περισσότερα θα είναι κακής ποιότητας.

Εάν ένα ψηφιακό δέκτη της, τότε θα χρειαστείτε ένα κατάλληλο σπίτι Άριελ.
Old 17 Ιούλη 2007, 15:40
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ και πάλι σύντροφος, έχετε μεγάλη.
B
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.