![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Ja sam upravo danas dobio novo računalo - bio je vrlo sretan sa mojim laptop trčanje XP, ali ekran je umro i nije bio vrijedan popravljajući na taj način sada imaju novo računalo trčanje Vidik, što ja nemam iskustva s. Ive 'je dobio Creative Zen Micro 6g i volim koristiti Creative Media Source uz to - I can't get it loaded gore. Pokušao to uvesti koga u službu nekoliko puta i to samo ne priznaje igrača. Nisam spojen na internet na novi još jer navika prepoznati moj modem, a ja sam također imaju problema s mojim digitalnim fotoaparatom. Nisam ni pokušao pisač još. Je li netko bilo kakvih savjeta? Ja ne zavoljeti kupuju sve nove periferijama kad ja ne želim ili ih je potrebno, i sam sklon upravo se krvava leđa računalo i pokušati dobiti nešto sa XP. Hvala Kos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrodošli na Vista ... : p
Mislim da je fotoaparat i pisač bi trebao funkcionirati sa Vidik pre-Installer vozač, samo ih priključite u i vidjeti. Kao i za MP3 player Oglasi posjetite web, igrač svibanj instalirati s Vistas uključena vozača i onda svibanj moći dodati ručno pjesme, ali ako želite koristiti Creative Media Source softvera, trebat će vam ažuriranu verziju. Isto za modem drivere, ili probati zove vaš ISP biste dobili novi vozač na CD-u, onda možete sortirati drugi vozač / softvera pitanja putem web stranice proizvođača poslije. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Modem je stari i ja već sam gledala u taj - nema ažurirane upravljačke programe tako da sam naručio novu iz mog ISP-a - ne smeta mi o tome, kao što, kao što sam rekao, to je ionako stara i potrebna zamjena . Im 'ljepušan siguran kamera će biti u redu kad sam spojen na internet i mogu tražiti vozače, jer mu je samo nekoliko mjeseci. MP3 player I'm not so sure on. Ive 'bio na web stranici oglasa, a ja ne mogu pronaći ništa, iako sam priznati da nisam Savy većina ljudi. Kada ću dobiti internet ide na novo računalo će se moći pretraživati internet za nove drivere za mene? MP3 player je više od 18 mjeseci i kreativna podrška je minimalan sada. Hvala toliko za odgovarate - ovo je vrlo frustrirajuće! B |
|
| |||
| |||
| Prva stvar je da se ide na Internet, to čini popravljajući druge probleme mnogo lakše. Kao i za MP3 player, ako će raditi samo sa Sadržaje softver onda ako ne otpustite vozač / softver to škripac problem ste zapeli. Šanse su ako je 18 mjeseci stara nemaju interesa u tome, Vista kompatibilnost ispostavljati jesu 'morati kupiti novi hardver na daljnje IT sektor' Money Spinner, svaka tvrtka je blagajnik i. |
|
| |||
| |||
| Ima je nijedan nahuditi u samo uključiti u ove uređaje te vidim, ako ih podržava Vista out of the box, ukoliko ne žele raditi ići izravan za web stranice proizvođača, ako i dalje hit cigla zidu zamijeniti stavku. ![]() Kada sam nadograditi JA je to Chanel moj printer, digitalna kamera i zvučnu karticu. |
|
| |||
| |||
| Ne - pokušao ih samo uključiti u previše, i ništa. Mislim da je to moja greška za istraživanje ne radi moj prvi, ali sam stvarno sjeckan off - i sumnjam da ću dobiti sve radosti iz kreativnog - forum svih njihovih popravaka za kompatibilnost ispostavljati su za puno noviji hardver od mina. Ako sam vratiti računalo na tvorničke postavke i Internet kutija gore će ga uzeti natrag, zar ne mislite? Nisam uopće sretna s njim, a ja bih radije imati više osnovnih modela koje bih mogao iskoristiti moje periferija na. B |
|
| |||
| |||
| Returning to bi bilo do tvrtke u kojoj je kupio od, ako je bila korištena i nije pokudan onda ja ne bih zadržite dah. Kao i za dobivanje stariji stroj te će morati otići iz druge ruke kao XP se ne prodaje na novim strojevima više (ili su teško naći). Moguće rješenje bi bilo za kupiti XP za 60 funta neparan i stavi je na novi stroj, međutim, ako ne možete to učiniti sami vjerojatno bi bilo jeftinije zamijeniti MP3 player, itd. Žao nam je da se barer sve ove loše vijesti. :) |
|
| |||
| |||
| Imao sam osjećaj da ste bili će reći da je - laptop je bio na putu van na neko vrijeme, a nisam stvarno želite vidik jer sam imao osjećaj to moglo dogoditi. Nisam mogao naći pronaći novi stroj sa XP na temelju to bilo gdje. Rješenje za sada je to trčanje knackered laptop sa novim monitor za internet i MP3 - puno oko zamjene s kablovima, ali to neće učiniti dok sam novi modem okreće gore i sam odlučiti želim li nadograditi MP3. Hvala opet za vaša pomoć. Off topic - ali pravedan izvjedljiv ako je znao bilo članaka o TV-tuner? Ive 'je dobio par od ponude, ali ne znaju što učiniti s njima. Ne treba smjestiti računalo kod televizijskih Ariel mi je činiti? Ja sam uz pretpostavku da će pokupiti nešto što se jednom sam dobiti intenet ide? |
|
| |||
| |||
| PC TV tuner radi mnogo na isti normalan neki se. Sa prijenosni Ariel na analogni ćete dobiti neki kanali, većina će biti slabe kvalitete. Ako svoj digitalni tuner, onda ćete trebati pravi dom Ariel. |
|
| |||
| |||
| Hvala opet drug, youve 'bio velik. B |