kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Vista és kompatibilitási problémák

Reply

Téma eszközök
Old Július 17, 2007, 14:54
Új tag Csoport

Szia
Már csak ma kapott egy új számítógépet - nagyon boldog volt az én laptopon futó XP, de a kijelző meghalt, és nem volt érdemes rögzítése tehát most van egy új Vista PC-t, amire nincs tapasztalat.

Van egy Creative Zen Micro 6g és én szeretném használni Creative Media Source-val, hogy - nem tudom, hogy feltöltsék. Próbált-e telepíteni egy párszor, és ez csak nem ismeri el a játékos. Én nem kapcsolódik az internethez, az újat még nem, mert ez szokás ismerje fel a modemet, és én is olyan problémákkal, melyeket a digitális fényképezőgép. Én még nem is próbált a nyomtató még.

Van valakinél tipp? Nem díszes felvásárlás új perifériákkal, ha nem akarom, vagy szükség van rájuk, és hajlamos vagyok, csak hogy vegye vissza a véres számítógépes és meg kell kérni valamit az XP.

Köszönöm

Csiröge
Old Július 17, 2007, 14:59
Administrator Group

Üdvözöljük a Vista ... : p

Azt hiszem, a fényképezőgép és a nyomtató együtt kellene működnie a Vista gyárilag telepített illesztőprogramok, mindössze csatlakoztatni, és meglátjuk.

Ami pedig az MP3 lejátszó látogatás Kreatív honlapja szerint a játékos telepítéséhez Vistas vezetők is, és lehet, így képes felvenni dalokat kézzel, de ha használni szeretnénk a Creative Media Source software szüksége lesz egy frissített változat.

Azonos a Modemillesztő, vagy próbálja hívás ISP-hoz kap az új meghajtó a CD-n, akkor majd a sort a többi driver / szoftver kérdésekre a gyártó honlapján keresztül után.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Július 17, 2007, 15:04
Új tag Csoport

A modem egy régi, és én már megvizsgálta, hogy - nem frissített illesztőprogramokat úgyhogy már elrendelte egy új, az én ISP - nem bánja arról, hogy mivel, ahogy mondtam, azt is, és szükség van a régi helyett . Biztos vagyok benne, a kamera rendben lesz, ha én csatlakozik az internetre, és kereshetnek a vezetők, mert csak pár hónapos. Az MP3 lejátszó nem vagyok olyan biztos az. Már a kreatívok honlapján és nem találok semmit, bár bevallom, nem vagyok a legnagyobb savy az embereket. Ha lesz rá az interneten folyik az új számítógépre lesz képes keresni az interneten az új drivereket a számomra? MP3 lejátszó, 18 hónaposnál idősebb és kreatív támogatás minimális most.

Köszönöm, hogy válaszolt - ez nagyon idegesítő!

B
Old Július 17, 2007, 15:09
Administrator Group

Az első dolog az, hogy kap az internet megy, rögzítését teszi a többi probléma sokkal könnyebb.

Ami az MP3 lejátszót, ha ez csak akkor működik együtt a Kreatív szoftver akkor, hacsak nem mentesít egy driver / szoftver megoldja a problémát akkor is ragadt.

Esélye, ha a 18 hónaposnál idősebb, hogy nincs az ebbéli szándékát, Vista kompatibilitási problémák vannak a "Kell venni új hardvert, hogy előmozdítsa az informatikai szektor pénzét tárcsa, minden cég beváltás hüvelyk
Old Július 17, 2007, 15:11
Administrator Group

Nem árt mindössze dugulás ezeket az eszközöket, és figyelje meg Vista támogatja őket a dobozból, ha megtagadják a munkát megy online-hoz gyárt a weboldalak, ha még mindig megüt egy téglafal helyére az elem.

Amikor én korszerűsített kellett megváltoztatni a nyomtató, digitális fényképezőgép és hangkártyával.
Old Július 17, 2007, 15:18
Új tag Csoport

Nem - megpróbálta csak dugulás őket is, és semmi. Azt hiszem ez az én hibám, hogy nem végzem a kutatás első, de nem vagyok igazán a levágott - és nem hiszem, fogok kapni öröm közül Creative - minden fórum rögzíti a kompatibilitási problémák vannak sokkal újabb hardverek, mint az enyém.

Ha visszatérek a számítógépet a gyári beállítások és a doboz fel fognak venni vissza, mit gondolsz? Én egyáltalán nem vagyok boldog vele, és én inkább egy alapmodell, hogy én is használni a perifériák on.

B
Old Július 17, 2007, 15:23
Administrator Group

Visszatérő volna le a cég vásárolta azt, ha ez nem használnak, és ez nem hibás, akkor én nem fogja be a levegőt.

Ami a szerzés egy régebbi gépen kellett volna menni a második részről az XP nincs forgalomban az új gépek már (vagy azok nehéz találni).

Egy lehetséges megoldás az lenne, ha vásárolni XP 60 furcsának bagózik, és tegye le az új gép, de ha nem tudod csinálni magadnak akkor valószínűleg olcsóbb helyett az MP3 lejátszó, stb

Sajnáljuk, hogy a barer Mindezek rossz hír. :)
Old Július 17, 2007, 15:34
Új tag Csoport

Úgy éreztem, hogy ezt fogja mondani, hogy - laptop már úton ki egy ideig, és én nem igazán akar kilátás, mert éreztem, ez megtörténhet. Nem találtam meg egy új gép XP meg sehol.
Megoldás egyelőre az volt, hogy futtassa a knackered laptop új monitor az internet és az MP3 - sok csere kb kábelekkel de azt nem, míg el nem válik az új modemet, és úgy döntöttem, ha meg szeretném frissíteni az MP3.
Köszönöm a segítséget.

Off topic - de csak csodálkozó ha tudnád, olyan cikkeket a TV tuner? Van egy pár vezet, de fogalmam sincs, mit tegyek velük. Nem kell, hogy a számítógép közelében fekvő egy televíziós ariel ugye? Én feltételezve, akkor ki valamit, ha már kap a internetcsatlakozás mész?
Old Július 17, 2007, 15:38
Administrator Group

Egy PC-s TV-tuner szerkezet nagyjából ugyanaz a szokásos egy igen.

Ariel egy hordozható analóg lesz egy kis csatorna, a legtöbb lesz rossz minőségű.

Ha a digitális tunerrel, akkor szükség lesz egy megfelelő házat Ariel.
Old Július 17, 2007, 15:40
Új tag Csoport

Köszönet újra tiszt, akkor már nagy.
B
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.