פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Vista ו לבעיות תאימות

Reply

שרשרת כלים
Old 17 יולי 2007, 14:54
קבוצת חברות חדשות

הי
אני רק היום קיבלתי מחשב חדש - היה מאוד שמח עם הפעלת המחשב הנייד שלי XP, אך המסך מת וזה לא היה שווה לתקן זאת עכשיו יש לך מחשב חדש פועל Vista, אשר אין לי ניסיון עם.

יש לי קריאייטיב זן מיקרו 6g ואני רוצה לנצל את מקור מדיה קריאייטיב עם זה - אני לא יכול לקבל אותו העמיסו. ניסיתי להתקין אותו כמה פעמים והוא פשוט אינו מכיר את השחקן. אני לא מחובר לאינטרנט על אחד החדש עדיין כי זה וונט לזהות את המודם שלי, ואני גם בעיות עם המצלמה הדיגיטלית שלי. אני אפילו לא ניסה את המדפסת עדיין.

יש עצות לאף אחד? אני לא קונה את כל הציוד ההיקפי מפואר חדש כאשר אני לא רוצה או זקוק להם, ואני נוטה רק לקחת את המחשב הארור לאחור לנסות להשיג משהו עם XP.

תודה

Blackbird
Old 17 יולי 2007, 14:59
מנהל קבוצת

ברוכים הבאים ל Vista ... : p

אני חושב המצלמה ואת המדפסת שלך צריך לעבוד עם הקדם Vista מותקנת נהגים, רק לחבר אותם ולראות.

באשר לאתר ביקור נגן MP3 קריאטיביים, השחקן רשאי להתקין עם Vistas כלל הנהגים ייתכן מכן תוכל להוסיף שירים באופן ידני אבל אם אתה רוצה להשתמש בתוכנה מדיה מקור Creative תצטרך גירסה מעודכנת.

זהה את מנהלי התקן המודם, או לנסות להתקשר לספק האינטרנט שלך כדי לקבל את מנהלי ההתקן החדש על תקליטור, תוכל למיין את הנהג השני / בעיות תוכנה באמצעות אתרי היצרנים אחרי.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17 יולי 2007, 15:04
קבוצת חברות חדשות

המודם ישנה ואני כבר הסתכל לתוך זה - ללא מנהלי התקן מעודכנים כל כך הזמנתי אחד חדש מספק האינטרנט שלי - לא אכפת לך על זה, כמו, כמו שאמרתי, זה היה זקן ממילא צורך בהחלפת . אני די בטוח המצלמה יהיה בסדר פעם אני מחובר לאינטרנט והוא יכול לחפש הנהגים כי רק זוג של חודשים. נגן MP3 אני לא כל כך בטוח ב. אני כבר ב קריאייטיבים אתר ואני לא מצליח למצוא שום דבר, אם כי אני מודה שאני לא savy ביותר של אנשים. כאשר אני הולך לקבל את האינטרנט במחשב החדש יהיה מסוגל לחפש באינטרנט עבור מנהלי חדש בשבילי? נגן MP3 הוא מעל 18 חודשים, תמיכה יצירתית היא עכשיו מינימלית.

תודה רבה מענה - זה מאוד מתסכל!

ב '
Old 17 יולי 2007, 15:09
מנהל קבוצת

הדבר הראשון הוא לקבל את האינטרנט הולך, זה עושה תיקון בעיות אחרות הרבה יותר קל.

באשר נגן ה-MP3, אם זה יהיה רק לעבוד עם התוכנה קריאייטיבים אז אלא אם כן הם משחררים נהג / תוכנה כדי לפתור את הבעיה אתה תקוע.

רוב הסיכויים אם זה 18 חודשים אין להם עניין לעשות זאת, בעיות תאימות של Windows Vista הן "צריך לקנות חומרה חדשה כדי לקדם את מגזר ה-IT" הצנטריפוגה כסף, כל חברה היא לפדות פנימה
Old 17 יולי 2007, 15:11
מנהל קבוצת

אין רע רק חיבור התקנים האלה כדי לראות אם Vista תומך אותם מהקופסה, אם הם מסרבים לעבוד ללכת מקוונים מייצרת אתרי אינטרנט, אם אתה עדיין מכה קיר לבנים להחליף את הפריט.

כשאני לשדרג אני צריך לשנות את המדפסת שלי, מצלמה דיגיטלית soundcard.
Old 17 יולי 2007, 15:18
קבוצת חברות חדשות

לא - חיבור פשוט ניסה אותם כלום גם, וגם. אני מניח שזה אשמתי לא עושה מחקר הראשון שלי, אבל אני באמת את פרוצים - ואני בספק אם אני הולך לקבל את כל השמחה של Creative - כל התיקונים בפורום שלהם הם בעיות תאימות חומרה הרבה חדש יותר משלי.

אם אני מחזיר את המחשב להגדרות המפעל בתיבת אותו יהיה להם לקחת אותו בחזרה, אתה חושב? אני בכלל לא מרוצה ממנו, ואני מעדיף דגם בסיסי יותר, כי אני יכול להשתמש ב היקפיים שלי.

ב '
Old 17 יולי 2007, 15:23
מנהל קבוצת

חוזר זה יהיה למטה החברה שקנית אותו, אם זה נעשה שימוש לקוי והוא לא אז לא הייתי לעצור את הנשימה.

באשר מקבל מכונת מבוגר אתה היית צריך ללכת יד שנייה כמו XP הוא לא נמכר על מכונות חדשות יותר (או שהם קשה למצוא).

פתרון אפשרי יהיה לקנות XP עבור 60 פאונד מוזר ושם אותו במחשב חדש, לעומת זאת, אם אתה לא יכול לעשות את זה בעצמך זה בטח היה זול יותר להחליף את נגן MP3 וכו '

מצטער להיות barer של כל החדשות זה רע. :)
Old 17 יולי 2007, 15:34
קבוצת חברות חדשות

היתה לי הרגשה שאתה הולך להגיד את זה - המחשב הנייד כבר בדרך החוצה זמן, ואני לא באמת רוצה Vista כי היתה לי הרגשה שזה עלול לקרות. לא הצלחתי למצוא למצוא מכונה חדשה עם XP על זה בכל מקום.
הפתרון בינתיים כבר להפעיל את המחשב הנייד סחוט עם צג חדש עבור אינטרנט ו-MP3 - המון על החלפה עם כבלים אבל זה עד שאני אעשה את המודם החדש יצוץ, ואני מחליט אם אני רוצה לשדרג את ה-MP3.
שוב תודה על כל העזרה.

Off topic - אבל רק תוהה אם אתה יודע של מאמרים על כל מקלט טלוויזיה? יש לי כמה מוביל, אבל אין מושג מה לעשות איתם. אני לא צריך למקם את המחשב ליד אריאל טלוויזיה אוכל? אני מניח שזה יהיה להרים משהו פעם אני מקבל את intenet הולך?
Old 17 יולי 2007, 15:38
מנהל קבוצת

מקלט טלוויזיה מחשב עובד הרבה באותו אחד נורמלי עושה.

עם אריאל ניידים ב אנלוגיים תקבל כמה ערוצים, איכות ביותר יהיה עני.

אם מקלט דיגיטלי שלה ואז תצטרך אריאל בית הולם.
Old 17 יולי 2007, 15:40
קבוצת חברות חדשות

שוב תודה חבר, אתה כבר גדול.
ב '
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.