mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Vista ir suderinamumo problemų

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 17, 2007, 14:54
Naujas Narys

Default Vista ir suderinamumo problemų

Labas
Aš tik šiandien gavau naują kompiuterį - buvo labai laimingas su mano laptopo XP veikia, bet ekranas mirė ir buvo verta nustatyti, kad dabar turi naują kompiuterį su Vista ", kurioje Aš neturiu patirties.

Turiu Creative Zen Micro 6G ir man patinka naudotis Creative Media Source su ta - I can't get it pakrauti. Bandė jį įdiegti kelis kartus ir tai tik nepripažįsta grotuvas. Aš nesu susijusi su apie naują interneto dar, nes įpratęs pripažinti mano modemas, ir aš taip pat kyla problemų su savo skaitmeniniu fotoaparatu. Nesu net nebandė dar spausdintuvo.

Ar kas nors patarimų? I don't fancy pirkti visus naujus periferinius įrenginius, jei aš nenoriu ar jų reikia, ir esu linkęs tik priimti kruvinas grąžinti kompiuterį ir bandyti ką nors su XP.

Ačiū

Blackbird
Old Liepa 17, 2007, 14:59
Administrator Grupė

Sveiki atvykę į "Vista ... : P

Manau, kad jūsų kamera ir spausdintuvas turėtų veikti su Vista, iš anksto įdiegta vairuotojų, tiesiog prijunkite juos ir matyti.

Dėl MP3 grotuvo apsilankymas kūrinius svetainę, žaidėjas gali įdiegti su vistas įtraukti vairuotojams ir galbūt tuomet galėsime įdėti dainos rankiniu būdu, bet jei norite naudoti Creative Media Source jums reikia atnaujinti versiją.

Pati Modemo tvarkykles, arba bandykite skambinti jūsų ISP gauti naujų tvarkyklių CD, galite rūšiuoti kitas vairuotojas ir programinės įrangos problemas per gamintojų svetaines po.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Liepa 17, 2007, 15:04
Naujas Narys

Modemas yra senas ir aš jau pažvelgė į šią - ne atnaujinami vairuotojams, so I've užsakyta nauja iš savo IPT - ne apie tai, kad, kaip sakiau, jis buvo senas, ir vistiek reikia pakeisti . Esu tikras fotoaparatas bus gerai, kai aš prijungtas prie interneto ir gali ieškoti vairuotojai, nes jos tik apie porą mėnesių. MP3 grotuvas aš nesu tikras dėl. Aš dėl skelbimų svetainėje ir Aš negaliu rasti nieko, nors man pripažinti, aš nesu pats savy žmonių. Kai gausiu internete vyksta nauju kompiuteriu ji galės ieškoti naujų tvarkyklių man interneto? MP3 grotuvas per 18 mėnesių amžiaus ir kūrybinės parama yra minimali dabar.

Labai ačiū už atsakymą - tai labai varginantis!

B
Old Liepa 17, 2007, 15:09
Administrator Grupė

Pirmas dalykas, yra gauti interneto tebevyksta, todėl nustatyti kitų problemų, daug lengviau.

Kaip MP3 grotuvą, jei ji veiks tik su kūrinius įranga tada, jeigu jie išleisti vairuotojas / software išspręsti šią problemą jūs negalite išeiti.

Yra tikimybė, jei jis 18 mėnesių amžiaus jie neturi jokių interesų daryti, Vista suderinamumo klausimai yra "pirkti naują įrangą toliau IT sektorius" Spekulants, kiekviena įmonė yra išgryninimo in
Old Liepa 17, 2007, 15:11
Administrator Grupė

Nėra tik prijungti šiuos įrenginius ir pamatysite, jeigu jiems pritaria Vista "out of the box žala, jei jie atsisako eiti į darbą internete, kad gamina svetaines, jei jūs vis dar Hit mūrinis pakeisti elementą.

Kai modernizuotos turėjau pakeisti savo spausdintuvą, skaitmeninę kamerą ir soundcard.
Old Liepa 17, 2007, 15:18
Naujas Narys

Ne - bandė tiesiog prijungti juos per daug, ir nieko. Manau, kad tai mano kaltė negali būti padaryta dėl mano mokslinių tyrimų pirma, bet esu tikrai hacked off - ir aš abejoju, I'm going to get bet džiaugsmas iš Creative - visus savo forumo pataisymai suderinamumo problemas, yra už daug naujesnių aparatūros, nei mano.

Jeigu aš turiu grįžti kompiuterio gamyklos parametrus ir lauke it up jie bus priimti jį atgal, do you think? Aš ne visai su juo laiminga, ir aš verčiau turėti daugiau pagrindinio modelio, kad galėčiau naudoti savo periferinę apie.

B
Old Liepa 17, 2007, 15:23
Administrator Grupė

Grįžęs jis būtų nustatyta, kad bendrovė nupirko iš jūsų, jei jis buvo naudojamas ir nėra gedimas tada aš ne sulaikyti kvėpavimą.

Kaip gauti senesnius mašina jums reikės eiti antra vertus, kaip XP nėra parduodami naujų mašinų nebėra (arba jie yra sunku rasti).

Galimas sprendimas būtų nusipirkti XP 60 nelyginis svaras sterlingų, ir įdėti jį į naują mašiną, tačiau, jei to padaryti negali sau turbūt būtų pigiau pakeisti MP3 grotuvu ir tt

Atsiprašome būti barer visa tai blogos naujienos. :)
Old Liepa 17, 2007, 15:34
Naujas Narys

Turėjau jausmą jūs ketinate pasakyti, kad - laptopo buvo jo išeitis Nors ir man ne tikrai nori Vista, nes aš bloga tai gali atsitikti. Aš negalėjau rasti rasti naują kompiuterį su XP, tai vietoje.
Sprendimas dėl tuo metu buvo paleisti knackered nešiojamas su naujos stebėti internetą ir MP3 - daug informacijos apie apsikeitimo su laidais, bet jis tai darys tol, kol aš naujas modemas virsta aukštyn ir man apsispręsti, ar noriu atnaujinti MP3.
Dar kartą ačiū už jūsų pagalbą.

Off topic - bet tiesiog įdomu, jei žinotum bet apie TV Tuner straipsnius? Turiu ir veda pora, bet ne idėja, ką daryti su jais. I don't need to esančio netoli televizijos Ariel kompiuterio do I? Aš jei jis bus išsirinkti kažką ne kartą man Intenet eini?
Old Liepa 17, 2007, 15:38
Administrator Grupė

PC TV Tuner dirba daug paties normalus vieną daro.

Su nešiojamųjų Ariel dėl analogiškos gausite kai kuriuos kanalus, dauguma bus prastos kokybės.

Jei jo skaitmeninio imtuvo tada jums reikės tinkamai namas Arielis.
Old Liepa 17, 2007, 15:40
Naujas Narys

Dar kartą ačiū, mate, jūs buvote puiki.
B
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kaip gerai yra "Windows 7? Will It jokių suderinamumo problemų iš Vista ar XP? Theresonly1 Windows "operacinės sistemos 4 Balandis 22, 2009 01:03
Vista 32 ir 64 žaidimo suderinamumo sąrašas - valstybės remiamų cheesepuff PC & konsolės Žaidimai 32 26 rugsėjis 2008 12:31
Vista problemos antbann Windows "operacinės sistemos 4 Kovas 31, 2008 04:38
Clubbox suderinamumas su Windows Vista germaine580 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 15 vasaris 2008 05:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.