![]() |
|
| |||
| |||
| Čau Man tikai šodien ieguva jaunu datoru - bija ļoti apmierināti ar savu portatīvo datoru darbību XP, bet ekrāns nomira, un nebija vērts nosaka tā tagad ir jauns dators darbojas Vista, kas man nav pieredzes ar. Man ir Creative Zen Micro 6g, un es vēlos izmantot Creative Media Source ar to - I can't get to uzpildītu. Mēģināja instalēt vairākas reizes un tas tikai neatzīst Player. Es neesmu savienots ar internetu par jaunu vēl, jo tas paradis atzīt manu modemu, un es esmu arī problēmas ar manu digitālo kameru. Man pat nav mēģinājis printeri yet. Vai kāds ir jebkurš padomus? I don't fancy pērkot visu jaunu perifēro iekārtu, ja es nevēlos, vai tās ir vajadzīgas, un sliecos tikai paņemt asiņainajiem datoru atpakaļ un mēģināt kaut ko ar XP. Pateicība Melnais strazds |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcome to Vista ... : p
Es domāju, ka kameru un printeri vajadzētu strādāt ar Vista iepriekš instalētu draiveri, vienkārši pievienojiet tos un redzēt. Kā MP3 atskaņotājs vizīte Radošās mājas lapā, spēlētājs var uzstādīt ar Vistas iekļauts vadītājiem un jūs pēc tam varētu pievienot dziesmas ar rokām, bet, ja jūs vēlaties izmantot Creative Media Source software jums būs nepieciešams atjauninātās versijas datumu. Pati modema draiveri, vai mēģināt aicināt savu ISP, lai iegūtu jaunu draiveri uz CD, tad varat kārtot citas vadītājs / programmatūras jautājumos, izmantojot ražotāju tīmekļa vietnēs pēc. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Modems ir vecais un es jau esmu pētījusi, ka - nav atjaunināti draiveri, lai es esmu pasūtīt jaunu no mana ISP - nav nekas par to, kā, piemēram, es teicu, tas bija vecs anyway un vajadzēja aizstāt . Esmu diezgan pārliecināts, ka kamera būs labi, kad es esmu saistīts ar internetu un vari meklēt vadītāju, jo tās tikai pāris mēnešus vecs. MP3 atskaņotājs Es neesmu tik pārliecināts par. Esmu bijis reklāmtekstus tīmekļa vietnē, un es nevaru atrast neko, lai gan es piekrītu es neesmu vairums SAVY cilvēku. Kad man internets iet uz jaunu datoru, būs iespēja meklēt internetā jauniem transportlīdzekļu vadītājiem par mani? MP3 atskaņotājs ir vecāki par 18 mēnešiem un radošs atbalsts ir minimāls tagad. Thanks so much, lai atbildētu - tas ir ļoti kaitinoši! B |
|
| |||
| |||
| Pirmā lieta ir iegūt Interneta iet, ir svarīgi, ar ko nosaka citas problēmas daudz vieglāk. Kā MP3 atskaņotājs, ja tas darbotos tikai ar Radošās programmatūru, tad, ja to izplūdes vadītājs / programmatūra, lai noteiktu problēmu jums ir iestrēdzis. Iespējams, ja tas ir 18 mēnešus veci, viņiem nav intereses to darīt, Vista saderības problēmas ir "Vai nopirkt jaunu aparatūru, lai turpinātu IT nozarē" spekulants, ikvienam uzņēmumam ir cashing collas |
|
| |||
| |||
| Nav tikai tapām šajās ierīcēs un redzēt ja Vista atbalsta viņus no box kaitējumu, ja viņi atsakās strādāt doties tiešsaistē, lai izgatavo mājas lapas, ja tu vēl hit ķieģeļu siena aizstāt vienumu. ![]() Kad es modernizētas man nācās mainīt manu printerim, ciparu kameru un skaņas karte. |
|
| |||
| |||
| Nē - mēģināja tikai tikt galā tos pārāk, un nekas. Es domāju, ka tā ir mana vaina, ne dara mana pētniecības pirmais, bet es esmu patiešām hacked off - un es šaubos, I'm going to get any prieku no Creative - visas forums noteikts savietojamības problēmas ir daudz jaunāku aparatūru nekā manējā. Ja es atgriezties datora uz rūpnīcas iestatījumiem, un kaste to uz augšu viņi ņemt to atpakaļ, do you think? Es nemaz nav apmierināts ar to, un es drīzāk ir vairākas pamata modelis, es varētu izmantot savu ārējo ierīču on. B |
|
| |||
| |||
| Atpakaļ būtu uz leju, lai sabiedrība var iegādāties no, ja tas ir ticis izmantots un nav kļūdains, tad es negribētu turēt elpu. Kā saņemt vecāku mašīnas Jums būtu aiziet lietotu kā XP netiek pārdots jaunu mašīnu vairs (vai tās ir grūti atrast). Iespējamais risinājums varētu būt nopirkt XP 60 nepāra mārciņa sterliņu un nodot to jaunā mašīna, taču, ja jūs varat to darīt pats to droši vien būtu lētāk nomainīt MP3 atskaņotājs utt Sorry par Barer visas šīs sliktās ziņas. :) |
|
| |||
| |||
| Man bija sajūta, jums bija teikt, ka - portatīvo datoru ir tā izeja uz brīdi, un man nebija īsti grib vista, jo man bija sajūta, tas varētu notikt. Es nevarēju atrast atrast jaunu mašīnu ar XP visur. Risinājums pagaidām ir palaist knackered klēpjdators ar jaunu pārraudzīt interneta un MP3 - daudz pārnešana apmēram ar kabeļiem, bet tas jādara pirms es jauns modems griežas, un es izlemtu, vai es vēlos, lai uzlabotu MP3. Paldies vēlreiz visiem jūsu palīdzību. Off topic - bet tikai jautājums, ja jūs zinātu visu par TV tuner rakstus? Man pāris rezultātā, bet nav ideju, ko darīt ar tiem. Man nevajag izvērst dators pie televīzijas Ariel do I? Es esmu pieņemot, ka tas būs izvēlēties kaut ko izveido, kad man Intenet going? |
|
| |||
| |||
| PC TV tuner darbojas daudz paša normālo vienu dara. Ar portatīvo uz līdzīgiem jūs iegūsiet dažus kanālus, lielākā daļa būs zemas kvalitātes Ariel. Ja tā ciparu uztvērēju, tad jums būs nepieciešama pienācīga māja Ariel. |
|
| |||
| |||
| Thanks again mate, jūs esat lieliski. B |