![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Właśnie dziś dostałem nowy komputer - był bardzo zadowolony z mojego laptopa z systemem XP, ale na ekranie umarł i nie warto było ustalenie, tak teraz nowy komputer z systemem Vista, który nie mam doświadczenia z. Mam Creative Zen Micro 6g i lubię używać Creative Media Source z tym - nie mogę jej załadunku. Próbowano zainstalować go kilka razy i po prostu nie rozpoznać odtwarzacza. Nie jestem podłączony do internetu na nowym jeszcze ponieważ przyzwyczajenie uznania mojego modemu, a ja jestem również problemy z kamery cyfrowej. I nawet nie próbował jeszcze drukarki. Ma ktoś jakieś wskazówki? I don't fancy zakupu wszystkich nowych urządzeń peryferyjnych, kiedy nie chcesz lub potrzebujesz ich, i jestem skłonny zająć się tylko krwawe komputer z powrotem i spróbuj coś z XP. Dzięki Blackbird |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Witamy na Vista ... : P
Myślę, że aparat i drukarka powinna współpracować z pre Vista zainstalowanych sterowników, wystarczy podłączyć je i zobacz. Jeśli chodzi o odtwarzacz MP3 odwiedzić stronę internetową Reklamy, gracz może zainstalować z Widoki zawiera sterowniki i może być w stanie dodać utwory ręcznie, ale jeśli chcesz używać oprogramowanie Creative Media Source musisz zaktualizowanej wersji. Same sterowników modemu, albo próbować połączeń z usługodawcą internetowym, aby uzyskać nowe sterowniki na CD, można wtedy obecny kierowca / programowych przez producentów po stronach internetowych. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Modem jest stary i już wyglądało na to - nie ma zaktualizowanych sterowników, więc już zamówić nowy od mojego ISP - nie myśli o tym, ponieważ, jak powiedziałem, to był stary i tak potrzeba zastąpienia . Jestem całkiem pewny, że aparat będzie w porządku, gdy jestem podłączony do internetu i może poszukiwanie sterowników, ponieważ jej tylko kilka miesięcy życia. Odtwarzacz MP3 I'm not so sure on. Byłem na reklamy internetowej i nie mogę znaleźć nic, chociaż przyznaję, nie jestem najbardziej Savy ludzi. Kiedy otrzymam internetowe dzieje nowego komputera będzie możliwość przeglądania Internetu na nowe sterowniki dla mnie? Odtwarzacz MP3 ma ponad 18 miesięcy życia i twórcze wsparcie jest minimalny teraz. Dzięki bardzo za odpowiedzi - jest to bardzo frustrujące! B |
|
| |||
| |||
| Pierwszą rzeczą jest uzyskanie przez Internet będzie, to sprawia, że ustalenie innych problemów jest znacznie łatwiejsze. Jeśli chodzi o odtwarzacz MP3, jeśli będzie działała tylko z oprogramowaniem Reklamy to chyba że zwolnienie sterownika / oprogramowania, aby rozwiązać problem utknąłeś. Szanse są, jeżeli jest to 18 miesięcy życia mają żadnego interesu w ten sposób, kwestie zgodności Vista są "musiał kupić nowy sprzęt do dalszego sektora IT" Spinner ceny, każde przedsiębiorstwo jest wypłaceniem cala |
|
| |||
| |||
| Nie ma nic złego w zaledwie podłączenie takich urządzeń i sprawdzając, czy Vista obsługuje ich wyjęciu z pudełka, jeśli nie chcą iść do pracy online na stronach internetowych producentów, jeśli jeszcze uderzyć w mur zastąpić poz. ![]() Kiedy zmodernizowane musiałem zmienić drukarkę, aparat cyfrowy i karty dźwiękowej. |
|
| |||
| |||
| Nie - po prostu chciał podłączyć je także, i nic. Przypuszczam, że to moja wina, że nie robi moich badań pierwszy, ale jestem naprawdę hacked off - i wątpię, I'm going to get any radość z Creative - wszystkie poprawki forum problemy z kompatybilnością są o wiele nowszy sprzęt niż mój. Jeśli przywrócić komputer do ustawień fabrycznych i pole go wezmą ją z powrotem, nie sądzisz? Nie jestem w ogóle z niego zadowolony, a ja raczej bardziej podstawowego modelu, że mogę używać mojego urządzenia peryferyjne. B |
|
| |||
| |||
| Wracając byłoby w dół do spółki zakupiono ją, jeśli jest używany i nie jest uszkodzony to bym nie wstrzymywać oddech. Jeśli chodzi o coraz starsze maszyny nie musisz iść z drugiej ręki, jak XP nie jest sprzedawany na nowe maszyny już (lub są one trudne do znalezienia). Możliwym rozwiązaniem byłoby kupić XP za 60 funtów dziwne i umieść go na nową maszynę, jeśli jednak nie może tego zrobić sam prawdopodobnie byłoby tańsze zastąpić odtwarzacz MP3 itp. Przepraszamy za okaziciela o tym wszystkim złych wiadomości. :) |
|
| |||
| |||
| Miałem wrażenie, miałeś powiedzieć, że - laptop został na wyjście na chwilę, a ja tak naprawdę nie chcesz Vista, bo miałem wrażenie, to może się zdarzyć. Nie mogłem znaleźć znaleźć nową maszynę z XP na jej miejscu. Roztwór do chwili obecnej było uruchomić knackered laptopa nowy monitor do Internetu i MP3 - dużo o zamianę z kablami, ale będzie to robić, dopóki nie pojawia się nowy modem i zdecydować, czy chcę, aby uaktualnić MP3. Jeszcze raz dziękujemy za pomoc. Off topic - ale po prostu zastanawiasz się, czy wiedział pan o wszelkich artykułów o tuner TV? Mam kilka wskazówek, ale nie wiem, co z nimi zrobić. I nie trzeba zlokalizować komputer w pobliżu Ariel telewizji mogę? Jestem przy założeniu będzie wybrać coś się kiedyś dostanę Intenet going? |
|
| |||
| |||
| Tuner TV PC działa mniej więcej tyle samo normalny to robi. Z przenośnych Ariel w analogicznym otrzymasz kilka kanałów, większość będzie słabej jakości. Jeśli jej cyfrowy tuner będziemy musieli właściwego domu Ariel. |
|
| |||
| |||
| Thanks again mate, you've been great. B |
![]() |
|
| Zakładki |