mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Vista şi probleme de compatibilitate

Reply

Thread Tools
Old 17 iulie 2007, 14:54
Noile state Group

Default Vista şi probleme de compatibilitate

Salut
Eu v-am luat azi un nou calculator - a fost foarte fericit cu meu laptop rulează XP, dar pe ecran a murit şi nu a fost în valoare de stabilire deci au acum un nou PC-ul să ruleze Vista, pe care nu am nici o experienţă.

Am o Creative Zen Micro 6g şi am vrea să-l folosiţi Creative Media Source cu care - nu pot să-l încărcate în sus. Am încercat să-l instalaţi de câteva ori şi-a nu recunoaşte player. Nu sunt conectate la Internet de pe un nou, pentru că încă obiceiul meu modem recunosc, şi eu sunt de asemenea probleme cu meu aparat de fotografiat digital. Nu am nici măcar nu a încercat încă de imprimantă.

Are cineva orice sfaturi? Nu-mi plăcea să cumpere toate perifericele de noi când am dori sau nu nevoie de ele, şi sunt înclinate doar pentru a lua înapoi sângeroase computer şi să încercaţi să obţineţi ceva cu XP.

Mulţumesc

Mierlă
Old 17 iulie 2007, 14:59
Administrator Group

Bine ati venit la Vista ... : p

Cred că aparatul de fotografiat şi imprimanta ar trebui să funcţioneze cu Vista pre-instalat driver-ele, doar le în priză şi vezi.

În ceea ce priveşte MP3 player Reclame vizitaţi site-ul, player-ul poate instala cu Vistas incluse drivere şi apoi s-ar putea să fie capabil să adăugaţi melodii manual, dar, dacă doriţi să utilizaţi Creative Media Source software care va avea nevoie de o versiune actualizată.

La fel de drivere de modem, sau încercaţi să apel ISP de a obtine noi drivere de pe CD, puteţi apoi un fel de alte driver / software de probleme, prin intermediul site-uri după producători.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 17 iulie 2007, 15:04
Noile state Group

Modemul este una veche şi deja m-am uitat în care - nu există drivere actualizate aşa l-am comandat unul nou de la meu ISP - nu minte despre faptul că, astfel cum a fost, dupa cum spuneam, a fost nevoie de vechi, oricum şi de înlocuire a . Sunt destul de sigur că aparatul de fotografiat va fi bine, o dată Sunt conectat la Internet şi poate de căutare pentru şoferi, deoarece numai câteva luni. De MP3 player nu sunt asa de sigur pe. Am fost pe site-ul creatoare şi nu găsesc nimic, desi recunosc nu sunt cele mai savy de oameni. Când mă duc la internet de pe PC-ul nou va fi în măsură să-l caute pe internet pentru noi drivere pentru mine? MP3 player este de peste 18 luni de creatie si de sprijin este minimală acum.

Multumesc mult pentru a răspunde - acest lucru este foarte frustrant!

B
Old 17 iulie 2007, 15:09
Administrator Group

Primul lucru este de a obtine Internet întâmplă, este de stabilire a face alte probleme mult mai uşor.

În ceea ce priveşte MP3 player, în cazul în care va funcţiona doar cu software-ul Reclame apoi cu excepţia cazului în care un conducător auto eliberare / software-ului pentru a rezolva problema pe care o blocat.

Sanse sunt, dacă este 18 luni, acestea nu au nici un interes în a face acest lucru, problemele de compatibilitate Vista sunt un "Have a cumpăra hardware nou pentru a în continuare a sectorului IT" bani de tors, fiecare companie este incasari inch
Old 17 iulie 2007, 15:11
Administrator Group

Nu există nici un rău în doar introducerea acestor dispozitive în Vista şi să vadă dacă acceptă-i de pe cutie, în cazul în care refuză să lucreze merge online la produce site-uri web, dacă tot a lovit un zid de caramida înlocui elementul.

Când l-am actualizat eu a trebuit să-mi schimb imprimanta, aparat foto digital şi de Sunet.
Old 17 iulie 2007, 15:18
Noile state Group

Nr - a încercat doar introducerea ei în prea, şi de nimic. Presupun că este vina mea pentru ca nu-mi face cercetare în primul rând, dar sunt foarte tocat off - şi mă îndoiesc voi lua orice bucurie din Creative - toate lor forum remedieri pentru problemele de compatibilitate sunt mult mai noi de hardware decat a mea.

Dacă aş reveni la computer la setările şi cutie-o vor lua-o inapoi, nu crezi? Nu sunt deloc mulţumit de ea, şi, mai degrabă Aş mai avea un model de bază pe care aş putea să-mi folosesc la periferice.

B
Old 17 iulie 2007, 15:23
Administrator Group

Revenind, ar fi în jos pentru a companiei aţi cumpărat-o de la, în cazul în care acesta a fost utilizat şi nu este defect, atunci nu aş ţineţi-vă respiraţia.

Ca şi pentru a obţine o mai veche maşină va trebui să mergeţi la mâna a doua ca XP nu este vândut pe masini mai noi (sau sunt greu de găsit).

O posibilă soluţie ar fi să cumpere XP pentru 60 de lire ciudat şi pune-l pe maşină nouă, cu toate acestea, dacă nu se poate face acest lucru singuri, probabil, s-ar fi mai ieftin pentru a înlocui MP3 player, etc

Ne pare rău să fi barer de toate aceste vesti proaste. :)
Old 17 iulie 2007, 15:34
Noile state Group

Am avut un sentiment te-ai de gând să spun că - laptop-ul a fost pe cale de ieşire pentru o perioada de timp, şi nu am fost chiar vrei Vista, pentru că am avut un sentiment aceasta s-ar putea intampla. Nu am putut găsi găsi o nouă maşină cu XP pe el oriunde.
Soluţie pentru moment, a fost acela de a rula înfrânti laptop cu noul monitor pentru internet şi MP3 - multe despre schimbarea cu cabluri dar se va face până când am noul modem se transformă în sus şi eu decid dacă vreau să faceţi upgrade de MP3.
Vă mulţumim din nou pentru ajutor.

Off topic - dar doar întrebam dacă ştii de orice articole despre tuner TV? Am o pereche de fire, dar nici o idee ce sa fac cu ei. Nu am nevoie de a situa în apropierea calculatorului un televizor Ariel nu? Sunt presupunând că aceasta va lua ceva, o dată am înţeles Internet duci?
Old 17 iulie 2007, 15:38
Administrator Group

Un PC tuner TV lucrari de mult acelaşi una normala nu.

Cu un portabil Ariel pe analog vei primi unele canale, va fi cea mai slabă calitate.

Dacă un tuner digital atunci ai nevoie de o casa Ariel.
Old 17 iulie 2007, 15:40
Noile state Group

Vă mulţumim din nou, amice, ai fost grozav.
B
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.