menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Vista a problémy s kompatibilitou

Reply

Thread Tools
Old 17 júla 2007, 14:54
kos
Nový člen skupiny

Default Vista a problémy s kompatibilitou

Nazdar
Práve som dnes dostal nový počítač - bol veľmi spokojný s mojím notebookom so systémom XP, ale na obrazovke zomrel a bolo to nestojí, ktorým sa tak teraz majú nové PC s operačným systémom Vista, ktorú som žiadne skúsenosti.

Mám Creative Zen Micro 6 g, a rád používam Creative Media Source s - I can't get it naplnená. Sa pokúsil nainštalovať niekoľkokrát a to jednoducho neuznáva hráčov. Ja nie som pripojený k internetu na novú doteraz zvyknutý, pretože to rozpoznať modem, a ja som tiež mal problémy so svojím digitálnym fotoaparátom. Ani som sa snažil ešte tlačiareň.

Má niekto nejaké tipy? Nemám chuť kupovať všetky nové periférie, keď nechcem, alebo ich potrebujú, a som naklonený len vziať krvavé počítač späť a pokúsiť sa získať niečo s XP.

Vďaka

Blackbird
Old 17 júla 2007, 14:59
Administrátor Skupina

Vitajte na Vista ... : P

Myslím, že váš fotoaparát a tlačiareň by mala spolupracovať s pre-Vista nainštalované ovládače, stačí tieto zariadenia pripojiť sa a vidieť.

Pokiaľ ide o MP3 prehrávač navštívte webovú stránku Obsah hráč môže nainštalovať s Vistas vrátane vodiča, a môžete tak mať možnosť pridať ručne piesní, ale ak chcete používať softvér Creative Media Source budete potrebovať aktualizovanú verziu.

Rovnaké pre vodiča Modem, alebo skúste zavolať svojmu ISP získať nové ovládače na CD, potom môžete zoradiť ostatné ovládače / softvér otázky prostredníctvom webových stránok po výrobcovia.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17 júla 2007, 15:04
kos
Nový člen skupiny

Modem je starý a už som sa pozrel do toho - no aktualizované ovládače, takže som si objednal nový od môjho ISP - nevadí, o tom, ako, ako som povedal, bolo to rovnako starý a potreboval nahradenie . Som si istá, že fotoaparát bude v poriadku, keď som pripojený k internetu a môže hľadať pre vodiča, pretože jeho len pár mesiacov starý. MP3 prehrávač si nie som tak istý on. Bol som na obsahy stránok a nemôžem nájsť nič, aj keď priznávam, že som nie som savy väčšina ľudí. Keď sa dostanem na internete deje na nové PC bude môcť vyhľadávať na internete nové ovládače pre mňa? MP3 prehrávač je staršie ako 18 mesiacov a tvorivé pomoc je teraz minimálna.

Díky moc za odpoveď - je to veľmi frustrujúce!

B
Old 17 júla 2007, 15:09
Administrátor Skupina

Prvá vec je dostať sa na internete deje, to je ďalší problém, ktorým sa omnoho jednoduchšie.

Pokiaľ ide o MP3 prehrávač, či to bude fungovať iba so softvérom Produkciu potom, ak uvoľnenie ovládače / softvér na odstránenie problému ste prilepené.

Šanca je, jestli je to 18 mesiacov nemajú žiadny záujem na tom, Vista problémy s kompatibilitou sú 'musieť kupovať nový hardvér pre ďalšie odvetvia IT' peniaze spinner, každá firma je inkaso palcov
Old 17 júla 2007, 15:11
Administrátor Skupina

Nie je nič zlého len pripojením týchto zariadení a vyskúšajte, či Vista podporuje out of the box, ak odmietnu pracovať online sa vyrába webových stránok, ak máte stále hit tehlová stena nahradiť položku.

Keď som upgrade som musel zmeniť tlačiareň, digitálny fotoaparát a zvukovú kartu.
Old 17 júla 2007, 15:18
kos
Nový člen skupiny

No - jednoducho zapojíte sa snažil im príliš, a nič. Nejspíš je to moja vina za to, že robím svoju prvú výskum, ale ja som naozaj odsekli - a pochybujem, budem sa dostať žiadnu radosť z Creative - všetky opravy fórum pre problémy s kompatibilitou sú oveľa novšie hardware, ako moje.

Mám-li vrátiť počítač do továrenského nastavenia a box to vezmú späť, čo myslíš? Nie som vôbec s ňou spokojní, a já bych radši ďalšie základný model, ktorý by som mohol použiť na svoje periférie.

B
Old 17 júla 2007, 15:23
Administrátor Skupina

Vracajúci sa, že by bolo až do spoločnosti, pre ktorú kúpil od, keby bol použitý, a nie je chybné, potom by som sa zadržte dych.

Pokiaľ ide o získanie starší stroj budete musieť ísť z druhej ruky ako XP, nie je predávaný na nových strojoch už (alebo sú ťažko nájsť).

Možným riešením by bolo kúpiť XP za 60 libier nepárny a položila ju na nový stroj, ale ak sa nemôžete urobiť sami, že by sa pravdepodobne lacnejšie nahradiť MP3 prehrávač atď

Ospravedlňujeme sa na doručiteľa to všetko zlé správy. :)
Old 17 júla 2007, 15:34
kos
Nový člen skupiny

Mal som pocit, že si chcel povedať, že - notebook bol na ceste von na chvíľu, a ja som vlastne nechce vista, pretože som mal pocit, že toto by sa mohlo stať. Nemohol som nájsť nájsť nový stroj s XP na to kdekoľvek.
Riešenie pre túto chvíľu bolo spustenie knackered notebook s novým monitor pre internet a MP3 - spousta výmene s káblami, ale asi to bude robiť, až som nový modem, a objaví sa rozhodnem, či chcem aktualizovať MP3.
Vďaka opäť za pomoc.

Off topic - ale len opýtať, či ste vedel o všetkých článkov o TV tuner? Mám pár vedie, ale žiadny nápad, čo s nimi. Nepotrebujem situovať v blízkosti počítača televízie Ariel mám? Som za predpokladu, že bude niečo zvedneš akonáhle sa dostanem intenet jede?
Old 17 júla 2007, 15:38
Administrátor Skupina

PC TV tuner funguje podobne normálny človek.

S prenosným Ariel na analógové, získate niektoré kanály, väčšina bude nekvalitné.

Je-li jeho digitálny tuner potom budete potrebovať vlastný dom Ariel.
Old 17 júla 2007, 15:40
kos
Nový člen skupiny

Thanks again kamarát, si skvelá.
B
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.