![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Само данас сам добио нови рачунар - био је веома задовољни мој лаптоп ради КСП, али екран је умро и није био вредан фиксирање тако да сада имају нови рачунар ради Виста која ја немам искуства са. Имам Цреативе зен микро 6г и ја бих да искористим Креативна Медији извор са тим - ја не могу да га учита. Покушао да га инсталирате неколико пута и једноставно не препозна плејер. Не сам повезан на Интернет на нови, јер ипак навика препознају моје модема, и ја сам такође има проблема са својом дигиталном камером. Нисам ни покушао још штампач. Има неко савете за све? Ја не завољети куповину свих нових периферија када не желим или да их је потребно, и сам склон само да врати крвави рачунар и покушајте да нешто код КСП. Хвала Блацкбирд |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добродошли на Виста ... : П
Мислим да је Ваш апарат и штампач би требало да раде са Виста унапред инсталираним драјверима, само да их укључите и видите. Што се тиче МП3 плејер посетите Огласи сајт, играч може инсталирати са Вистас укључене драјвере и онда можда моћи да додајете песме ручно, али ако желите да користите Креативни Медији Извор софтвер потребан вам верзију. Исто за драјвери за модем, или покушајте да зовете вашег Интернет провајдера, да би добили нови драјвери на ЦД-у, можете да сортирате других возача / питања софтвер преко сајтова произвођача после. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Модем је стари и већ сам погледао у тај - не ажурира драјвере тако да сам наложио ново из мог ИСП-- не мисли о томе, јер, као што сам рекао, то је ионако стара и потребна замена . Им 'згодан сигуран камера ће бити у реду када сам повезан на интернет и може да тражи за возаче, јер је само неколико месеци. МП3 плејер нисам тако сигурни. Ја сам на сајту и реклама не могу да нађем ништа, мада признајем нисам савы већина људи. Када сам се дешава на интернету нови рачунар ће моћи да претражују интернет за нови драјвери за мене? МП3 плејер је преко 18 месеци и креативна подршка је сада минимално. Хвала пуно за одговор - ово је веома фрустрирајуће! Б |
|
| |||
| |||
| Прва ствар је да интернет иде, чини причвршћивање остале проблеме много лакше. Као и за МП3 плејер, ако ће радити само са креативне софтвера онда ако су за ослобађање возача / софтвер да бисте решили проблем који заглави. Шансе су, ако је 18 месеци они немају интерес да раде тако, Виста компатибилност питања "морати да купите нови хардвер за даљи ИТ сектора" Преља новац, свака фирма је цасхинг ин |
|
| |||
| |||
| Нема штете за само прикључивање ових уређаја и да виде да их подржава Видик из кутије, ако они одбијају да раде отићи онлине да производи сајтовима, ако сте и даље ударио зид од цигала замени ставке. ![]() Када сам надоградити сам морао да променим свој штампач, дигитална камера и звучну картицу. |
|
| |||
| |||
| Не - покушали само да их прикључивање превише, и ништа. Претпостављам да је то моја грешка не ради за моје истраживање први, али ја сам стварно упао искључен - и сумњам да ћу добити све радости из Креативне - свих њихових исправки за компатибилност форума питања су за много новији хардвер него моја. Ако сам се вратите рачунар на фабричка подешавања и да ће се оквир га узети назад, до ыоу тхинк? Ја нисам уопште срећан са њом, а ја радије да више основни модел који бих могао да користим свој на периферијама. Б |
|
| |||
| |||
| Вративши се да ће то бити до фирме сте га купили из, ако се користи и исправни онда ја не бих задржите дах. Као и за старије машине које би морали да иду половне јер је КСП не продаје на нове машине висе (или су тешко пронаћи). Могуће решење би било да купи КСП за 60 ак Фунта стерлинга и ставио га на нову машину, међутим, ако не можете да урадите сами вероватно би било јефтиније да замени МП3 плејер, итд Жао ми је да се барер све ове лоше вести. :) |
|
| |||
| |||
| Имао сам утисак да су ће рећи да - Лаптоп је на излаз за време, и нисам заиста желим видик јер сам имао утисак ово може да се деси. Нисам могао да нађем пронаћи нове машине са КСП на њему нигде. Решење за сада је за покретање кнацкеред лаптоп са новим монитор за Интернет и МП3 - много трампљење о кабловима, али ће учинити све док нисам нових модема окреће се и одлучите да ли желите да надоградите МП3. Хвала опет за ваша помоћ. Офф Топиц - али само питате да ли је знао за све чланке о ТВ тјунер? Имам пар води, али немам појма шта да радим са њима. Не треба да се рачунар смести у близини телевизије Ариел ми? Ја сам уз претпоставку да ће покупити нешто се једном сам се интенет иде? |
|
| |||
| |||
| ПЦ-ТВ тјунер функционише исто нормална не. Са аналогне на преносни Аријел, добићете неки од канала, већина ће бити лошег квалитета. Ако је дигитални тјунер онда ће вам бити неопходан одговарајући кућу Аријел. |
|
| |||
| |||
| Хвала јос једном другарица, ви сте били велики. Б |