![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ben sadece bugün yeni bir bilgisayar var - çok benim laptop XP çalıştıran memnun, ama ekran öldü ve sabitleme şimdi yeni bir bilgisayar uzak manzara, hangi I ile tecrübeleri var çalıştırıyorum değer değildi. Ben bir Creative Zen Micro 6g var ve ben ile Creative Media Source kullanmak ister - Ben o kadar yüklü can't get. Denedim birkaç kez kurulum ve sadece oyuncu tanımıyor. Çünkü benim modem tanıyan alışkanlık ben yeni üzerinde henüz internete bağlı değilim, ben de benim digital fotoğraf makinesi ile sorun yaşıyorum. Hatta henüz yazıcıyı hiç denemedim. Kimse herhangi bir ipucu mu? Ben istemiyorum ya da gereken tüm yeni çevre birimlerini satın alma, ve fantezi değil sadece geri kanlı bilgisayar almak ve XP ile bir şeyler elde etmeye çalışmak eğik am. Teşekkürler Blackbird |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcome Vista ... : p
Ben senin fotoğraf makinesi ve yazıcı Vista ön çalışması gerektiğini sürücüleri yüklü, adil ve görmek onları takın düşünüyorum. MP3 çalar ziyaret metinleri web sitesi için olduğu gibi, oyuncu Vistas sürücüleri ve daha sonra elle ama şarkı eklemek Eğer güncellenmiş bir sürümü gerekir Creative Media Source yazılımı kullanmak istiyorsanız mümkün olabilir ile kurabilirsiniz. Modem sürücüleri için, aynı veya CD yeni sürücüleri için ISS arama çalıştığınızda, daha sonra diğer sürücü sıralayabilirsiniz / yazılım sorunları sonra üreticilerin web üzerinden. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Modem eski ve ben zaten baktım - I like, o eski olduğunu söyledi zaten hiçbir güncelleştirilmiş sürücüleri benim ISS yeni bir sipariş ettik - Bu konuda gibi, sakıncası yoksa ve değiştirme ihtiyacı . Ben çok kez ben internete bağlı kulüpler sürücüler için arayabilirsiniz kamera düzelecek eminim çünkü ay eski onun sadece bir çift. O kadar emin değilim üzerinde MP3 çalar. Ben metinleri web sitesinde oldum ve hiçbir şey bulamıyorum, ancak ben en çok insan Savy değilim itiraf. Zaman internet yeni PC benim için yeni sürücüler için internet arama edebilecektir olacak? Şu anda en az bir MP3 çalar 18 ay yaşlı ve yaratıcı destektir. Çok yanıtlama için teşekkürler - Bu çok sinir bozucu olduğunu! B |
|
| |||
| |||
| Ilk şey internet olacak için, diğer sorunlarını giderme çok daha kolay olmasını sağlamasıdır. Sürece bir sürücü sürümü MP3 çalar gelince, eğer sadece metinleri yazılımı ile daha sonra çalışacak / yazılım sıkışmış sorunu çözmek için. , Her şirketin in bozdururken eğer o 18 ay onlar bunu yaparken hiç ilgi eski şansını, Vista uyumluluk sorunları bir 'BT karşılığı spinner sektör daha yeni donanım satın almak mı vardır |
|
| |||
| |||
| Eğer hala bir tuğla duvar öğe yerine vurmak, web siteleri üreten online gitmek çalışmak için çöp var sadece bu cihazlar tanıttığım ve eğer Vista'nın kutusunun onları destekler görme bir zarar vardır. ![]() Ne zaman benim yazıcı, dijital kamera ve ses kartı değiştirmek zorunda yükseltti. |
|
| |||
| |||
| No - just too ve hiçbir şey onları takmayı denedi. Bunu benim araştırma yaparken ilk değil benim hatam sanırım, ama gerçekten off kesmek am - ve ben Yaratıcı herhangi bir sevinç çıkmak için gidiyorum şüphe - uyumluluk sorunları için tüm forumu düzeltmeleri vardır benim çok yeni donanım için daha. Eğer fabrika ayarları ve kutusu kadar bilgisayar dönmek onlar, bunu geri sürer mi? I'm not it all ile mutlu ve ben çok daha temel model ki benim çevre birimleri kullanabilirsiniz olurdu. B |
|
| |||
| |||
| Eğer kullanılmış ve sonra nefesinizi tutun olmaz hatalı değil o sizden aldım şirket için aşağı olacağını yapınız. Size ikinci el olarak XP yeni makine artık satılmaz gitmek gerekir eski bir makine almak için (veya bulmak için) zordur. Muhtemel bir çözüm tuhaf 60 sterlin için XP satın almak ve yeni makinede koymak olacağını, ancak, eğer bu kendiniz muhtemelen vb MP3 çalar yerine daha ucuz olacağını yapamaz Üzgün olmak için tüm bu kötü haber barer. :) |
|
| |||
| |||
| Sana bu - dizüstü onun yolunu bir süre için yapılmış söyleyecektin bir duygu vardı, çünkü bu durum oluşabilir bir duygu vardı gerçekten uzak manzara istemiyordu. Ben XP ile üzerinde yeni bir makine bulmak yerde bulamadım. Şimdilik Çözüm internet ve MP3 için yeni monitör ile yorgun dizüstü - kablolar ile ilgili takas çok çalıştırmak için yapılmış ancak kadar ben yeni modem döner ve eğer MP3 yükseltmek istiyorsan ben karar yapar. Tüm yardım için tekrar teşekkürler. Off topic - ama eğer TV alıcısı hakkında herhangi bir yazı biliyordu sadece merak? Ama neden bir çift var ne onlarla hiçbir fikri yapmak. Ben bir televizyon ariel yakın bilgisayara yerleştirmek için yapmam gerekmez? Bunu bir kez ben intenet olacak bir şey bulacaktır varsayarak mi? |
|
| |||
| |||
| Bir PC TV alıcısı çok aynı normal bir yok çalışır. Taşınabilir bir Ariel, çoğu yoksul olacak kalite bazı kanallarda alacak analog Doğum ile. Eğer onun bir dijital tuner sonra uygun bir ev Ariel gerekir. |
|
| |||
| |||
| Tekrar teşekkürler dostum, sen been great ettik. B |