менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Перспективи та проблеми сумісності

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 липня 2007, 14:54
Нові члени групи

Default Перспективи та проблеми сумісності

Привіт
Я тільки сьогодні отримав новий комп'ютер - була дуже щаслива з моїм ноутбуком Running XP, але на екрані помер і що не варто фіксації так що тепер є новий комп'ютер з операційною системою Vista, яка у мене немає досвіду.

У мене Creative Zen Micro 6G, і я хотів би використовувати творчі вихідного носія з тим - я не можу отримати його завантажили. Спробував встановити його кілька разів, і вона просто не визнають гравця. Я не підключений до мережі Інтернет на ще одну нову, тому що звичай визнати мій модем, і я теж виникають проблеми з цифровою камерою. Я навіть не намагалася ще принтер.

Хто-небудь поради? Мені не до душі купуючи все нові периферії, коли я не хочу, або в них потребує, і я схильний просто прийняти кривавий повернути комп'ютер і спробуйте що-небудь з XP.

Спасибо

Blackbird
Old 17 липня 2007, 14:59
Адміністратор групи

Ласкаво просимо до Vista ... : P

Я думаю, камеру і принтер повинні працювати з Vista попередньо встановлених драйверів, просто підключити їх і побачите.

Що стосується MP3 Player відвідайте сайт творчості, гравець може встановити з Vistas включити драйвери і ви потім зможете додати пісень вручну, але якщо ви хочете використовувати творчий джерело мультимедійного програмного забезпечення Вам потрібно оновлену версію.

Те ж для драйверів модему або Спробуйте зателефонувати вашому провайдеру, щоб отримати нові драйвери на компакт-диску, ви можете відсортувати іншого драйвера / програмне забезпечення проблем через веб-сайти виробників після.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 17 липня 2007, 15:04
Нові члени групи

Модем старий, і я вже дивилась на що - ні оновлені драйвери, тому я замовив нове від мого провайдера - не бачимо про те, як, як я вже казав, це було все одно старі і потребують заміни . Я цілком впевнений, що камера буде добре раз я підключений до інтернету і може шукати для водіїв, оскільки його тільки кілька місяців. MP3-плеєр я не впевнений, що далі. Я був на творчий сайт і я не можу знайти нічого, хоча я визнаю, я не самий Savy людей. Коли я отримую інтернет відбувається на новому комп'ютері він буде виконувати пошук в Інтернеті нових драйверів для мене? MP3-плеєра становить більше 18 місяців і творчої підтримки мінімальної зараз.

Большое спасибо за ответ - це сильно розчаровує!

B
Old 17 липня 2007, 15:09
Адміністратор групи

Насамперед потрібно отримати Інтернеті відбувається, воно робить фіксації інші проблеми набагато простіше.

Що стосується MP3-плеєра, якщо вона буде працювати тільки з програмним забезпеченням творчості то, якщо вони випустять драйвера / програмне забезпечення для вирішення цієї проблеми ви застрягли.

Швидше за все, якщо це 18 місяців, вони не зацікавлені в цьому, питань сумісності Vista 'доведеться купувати нове обладнання до подальшого ІТ-сектор "гроші Spinner, кожна компанія є переведення у готівку дюйма
Old 17 липня 2007, 15:11
Адміністратор групи

Існує ніякої шкоди просто підключивши ці пристрої у вигляді, і якщо Vista підтримує їх з вікна, якщо вони відмовляються йти на роботу в Інтернеті для всіх виробляє веб-сайти, якщо ви все ще Hit цегляні стіни замінити пункт.

Коли я встановив мені довелося змінити своє принтери, цифрові камери і звукової карти.
Old 17 липня 2007, 15:18
Нові члени групи

Ні - просто підключивши намагалися їх теж, і нічого. Я вважаю, що це моя власна вина не робити моє дослідження перший, але я дійсно відрубані - і я сумніваюся, я збираюся отримати ніякої радості від Creative - всіх їх форумом для виправлення проблем з сумісністю призначені для нової апаратної багато чого, ніж моя.

Якщо б я повернути комп'ютер до заводських налаштувань і коробка його чи будуть вони взяти його назад, як ви думаєте? Я зовсім не щаслива з ним, і я не хотів би більш базової моделі, що я можу використовувати мою периферійні пристрої.

B
Old 17 липня 2007, 15:23
Адміністратор групи

Повертаючись він буде знижено до компанії ви це купили, якщо вона була використана і не несправного то я б не став затримувати дихання.

Що стосується, що дорослі машину вам доведеться піти другий рукою, як XP не продається на нові машини більше (або їх важко знайти).

Можливим рішенням було б купити XP для непарних 60 фунтів і поклав його на нову машину, проте, якщо ви не можете зробити це самі, ймовірно, буде дешевше замінити MP3-плеєр т.д.

Вибачте, що бути Barer все це погані новини. :)
Old 17 липня 2007, 15:34
Нові члени групи

Я відчувала, ви збираєтеся сказати, що - ноутбук був на своєму шляху на деякий час, і я не хочу Vista, тому що я відчув це може статися. Я не міг знайти знайти нову машину з XP на неї в будь-якому місці.
Рішення на даний момент в тому, щоб запустити виснажений ноутбук з новим монітором для Інтернету і MP3 - багато про перекачування з кабелями, але він буде робити, поки я не новий модем, виявляється, і я вирішила, якщо я хочу оновити MP3.
Ще раз спасибі за вашу допомогу.

Off Topic - але просто цікаво, якби ви знали будь-яких статей про ТВ-тюнер? У мене є пара веде, але не знаю, що з ними робити. Мені не потрібно розташувати комп'ютер поруч з телевізором Аріель чи не так? Я припускаю, це буде вибрати щось раз я отримую Intenet йдемо?
Old 17 липня 2007, 15:38
Адміністратор групи

PC TV-тюнера роботи такої ж нормальної робить.

З портативної Аріель на аналогових ви отримаєте деяких каналів, більшість буде низькою.

Якщо її цифровим тюнером то вам буде потрібно належне будинку Аріель.
Old 17 липня 2007, 15:40
Нові члени групи

Ще раз спасибі Мати, ти була велика.
B
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.