![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я тільки сьогодні отримав новий комп'ютер - була дуже щаслива з моїм ноутбуком Running XP, але на екрані помер і що не варто фіксації так що тепер є новий комп'ютер з операційною системою Vista, яка у мене немає досвіду. У мене Creative Zen Micro 6G, і я хотів би використовувати творчі вихідного носія з тим - я не можу отримати його завантажили. Спробував встановити його кілька разів, і вона просто не визнають гравця. Я не підключений до мережі Інтернет на ще одну нову, тому що звичай визнати мій модем, і я теж виникають проблеми з цифровою камерою. Я навіть не намагалася ще принтер. Хто-небудь поради? Мені не до душі купуючи все нові периферії, коли я не хочу, або в них потребує, і я схильний просто прийняти кривавий повернути комп'ютер і спробуйте що-небудь з XP. Спасибо Blackbird |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ласкаво просимо до Vista ... : P
Я думаю, камеру і принтер повинні працювати з Vista попередньо встановлених драйверів, просто підключити їх і побачите. Що стосується MP3 Player відвідайте сайт творчості, гравець може встановити з Vistas включити драйвери і ви потім зможете додати пісень вручну, але якщо ви хочете використовувати творчий джерело мультимедійного програмного забезпечення Вам потрібно оновлену версію. Те ж для драйверів модему або Спробуйте зателефонувати вашому провайдеру, щоб отримати нові драйвери на компакт-диску, ви можете відсортувати іншого драйвера / програмне забезпечення проблем через веб-сайти виробників після. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Модем старий, і я вже дивилась на що - ні оновлені драйвери, тому я замовив нове від мого провайдера - не бачимо про те, як, як я вже казав, це було все одно старі і потребують заміни . Я цілком впевнений, що камера буде добре раз я підключений до інтернету і може шукати для водіїв, оскільки його тільки кілька місяців. MP3-плеєр я не впевнений, що далі. Я був на творчий сайт і я не можу знайти нічого, хоча я визнаю, я не самий Savy людей. Коли я отримую інтернет відбувається на новому комп'ютері він буде виконувати пошук в Інтернеті нових драйверів для мене? MP3-плеєра становить більше 18 місяців і творчої підтримки мінімальної зараз. Большое спасибо за ответ - це сильно розчаровує! B |
|
| |||
| |||
| Насамперед потрібно отримати Інтернеті відбувається, воно робить фіксації інші проблеми набагато простіше. Що стосується MP3-плеєра, якщо вона буде працювати тільки з програмним забезпеченням творчості то, якщо вони випустять драйвера / програмне забезпечення для вирішення цієї проблеми ви застрягли. Швидше за все, якщо це 18 місяців, вони не зацікавлені в цьому, питань сумісності Vista 'доведеться купувати нове обладнання до подальшого ІТ-сектор "гроші Spinner, кожна компанія є переведення у готівку дюйма |
|
| |||
| |||
| Існує ніякої шкоди просто підключивши ці пристрої у вигляді, і якщо Vista підтримує їх з вікна, якщо вони відмовляються йти на роботу в Інтернеті для всіх виробляє веб-сайти, якщо ви все ще Hit цегляні стіни замінити пункт. ![]() Коли я встановив мені довелося змінити своє принтери, цифрові камери і звукової карти. |
|
| |||
| |||
| Ні - просто підключивши намагалися їх теж, і нічого. Я вважаю, що це моя власна вина не робити моє дослідження перший, але я дійсно відрубані - і я сумніваюся, я збираюся отримати ніякої радості від Creative - всіх їх форумом для виправлення проблем з сумісністю призначені для нової апаратної багато чого, ніж моя. Якщо б я повернути комп'ютер до заводських налаштувань і коробка його чи будуть вони взяти його назад, як ви думаєте? Я зовсім не щаслива з ним, і я не хотів би більш базової моделі, що я можу використовувати мою периферійні пристрої. B |
|
| |||
| |||
| Повертаючись він буде знижено до компанії ви це купили, якщо вона була використана і не несправного то я б не став затримувати дихання. Що стосується, що дорослі машину вам доведеться піти другий рукою, як XP не продається на нові машини більше (або їх важко знайти). Можливим рішенням було б купити XP для непарних 60 фунтів і поклав його на нову машину, проте, якщо ви не можете зробити це самі, ймовірно, буде дешевше замінити MP3-плеєр т.д. Вибачте, що бути Barer все це погані новини. :) |
|
| |||
| |||
| Я відчувала, ви збираєтеся сказати, що - ноутбук був на своєму шляху на деякий час, і я не хочу Vista, тому що я відчув це може статися. Я не міг знайти знайти нову машину з XP на неї в будь-якому місці. Рішення на даний момент в тому, щоб запустити виснажений ноутбук з новим монітором для Інтернету і MP3 - багато про перекачування з кабелями, але він буде робити, поки я не новий модем, виявляється, і я вирішила, якщо я хочу оновити MP3. Ще раз спасибі за вашу допомогу. Off Topic - але просто цікаво, якби ви знали будь-яких статей про ТВ-тюнер? У мене є пара веде, але не знаю, що з ними робити. Мені не потрібно розташувати комп'ютер поруч з телевізором Аріель чи не так? Я припускаю, це буде вибрати щось раз я отримую Intenet йдемо? |
|
| |||
| |||
| PC TV-тюнера роботи такої ж нормальної робить. З портативної Аріель на аналогових ви отримаєте деяких каналів, більшість буде низькою. Якщо її цифровим тюнером то вам буде потрібно належне будинку Аріель. |
|
| |||
| |||
| Ще раз спасибі Мати, ти була велика. B |