![]() |
|
| |||
| |||
| Πώς νέα μορφή ένα δίσκο που περιέχει Vista όπως το ΕΠ σύστημα;; Όπως όταν προσπαθώ συνηθίζει αυτό επιτρέψτε μου γιατί λέει ότι περιέχει το ΕΠ σύστημα. Λόγος που θέλω είναι ένα καθαρό σκουπίστε έτσι μπορεί να ξεκινήσει και πάλι. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όταν κάνετε εκκίνηση του OS εγκατάσταση του δίσκου θα έχετε την δυνατότητα να το κάνουμε στη συνέχεια.
| |||
| |||
| Αλλά ακόμα και όταν ακολουθήσετε τις οδηγίες όπως η εγκατάσταση ..... δίσκο στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή ...... που συνηθίζει νέα εκκίνηση από το δίσκο και σε κάθε άλλο είδος εκ νέου την εγκατάσταση δεν υπάρχει δυνατότητα εκ νέου σχήματος τίποτα . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, τόσο κατά την εκκίνηση μέχρι εκεί θα πρέπει να είναι λίγες τολμηρές δυφία του γραπτώς στο botom της οθόνης, θα έλεγα τύπου "αυτό το κλειδί" για να επιλέξετε τη συσκευή εκκίνησης (νομίζω ότι θα μπορούσε να F8, αλλά μπορεί επίσης να είναι F12 ) στη συνέχεια, από την οποία μπορείτε να επιλέξετε να εκκινήσετε από το CD, τότε θα πρέπει να είναι αρκετά απλό.
| |||
| |||
| Σωστό είναι F2 και F12 και στις δύο μενού του όλα τα μέσα αυτά δεν λέει τίποτε οπουδήποτε την περαιτέρω μορφοποίηση ή εκκίνηση από CD / DVD κλπ. ............ κάνει το κεφάλι μου ήταν στο Σχετικά με το θέμα από 4.00pm |