![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kako se ponovo formatirati pogon koji sadrži Vidik kao OP sustav,? Kao kad sam probati Internet navika pustiti mene jer ona kaže da to sadrži OP sustava. Razlog je želim čistu maramice pa ja mogu početi ponovno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kada boot na disk instalirati OS ćete imati mogućnost da to napravite onda.
| |||
| |||
| Ali, čak i kad sam slijediti upute, kao što su disk ..... zatim ponovo instalirati pc ...... to navika re-off boot disk i na bilo koji drugi oblik re-instalacija ne postoji mogućnost da se ponovno nešto formatu . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, pa kad vam čizma gore bi trebalo biti nekoliko podebljano bitova pisanja na botom od ekrana, neki će reći pritisnite "ovu tipku" izabrati boot uređaj gore (mislim da bi to moglo biti F8, ali svibanj također biti F12 ) onda od toga možete odabrati boot sa CD-a, onda bi trebalo biti prilično ravno naprijed.
| |||
| |||
| Ispravno je f2 i f12 i na obje meni je sve na putu kroz njih ne kažu ništa o bilo ponovno formatiranje ili čizma from CD / DVD itd. ............ radiš u mojoj glavi je na od oko 4:00 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Upute o tome kako oblikovati novi tvrdi disk | eddyjack | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 12 listopad 2009 07:11 |
| Oblikovanje Vanjski Hard disk | shig | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 5. listopada 2009 07:08 |
| Kako formatirati disk sa Linux na njega? | Christian | Općenito Software Chat | 1 | 21. studeni 2008 09:47 |
| U Disk Drive F-a nije pravilno formatiran Želite Oblik sada? | jelo | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 25. prosinac 2007 08:45 |
| Kako formatirati Primary Hard Drive | malaz | Windows Operating Systems | 1 | 18. Ruj 2007 07:16 |
| Thread Tools | |
| |