![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Honnan újra formázni a meghajtót tartalmazó Vista, mint az OP rendszer? Mint mikor én megpróbál ez szokás enged én, mert azt mondja, hogy tartalmazza az OP rendszer. Ok, akarok tiszta törölje annak érdekében, hogy kezdjék újra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha az operációs rendszer boot install lemezt, akkor az a lehetőség, hogy ezt majd.
| |||
| |||
| De még ha utasításait követi, mint a ..... install lemezt, majd indítsa újra a PC ...... ez szokás újra boot le a lemezt, és minden egyéb fajta újra telepítés nincs lehetőség, hogy újra formában semmit . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK, szóval, ha boot up kell néhány merész bit az írás a botom a képernyő, majd azt a "ezt a kulcsot, hogy válasszanak ki boot device (azt hiszem, esetleg F8, de az is lehet F12 ), akkor az, hogy Ön is választható boot CD, akkor meg kell meglehetősen egyenesen előre.
| |||
| |||
| Helyes az F2 és F12 és a menü az utat nekik, hogy nem mond semmit kb bárhol újra formázás és boot CD / DVD stb ............ csinál a fejemben volt -on ez kb 4:00 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Arról, hogy hogyan formátum egy új merevlemezt | eddyjack | Drives & Removable Media | 5 | Október 12, 2009 07:11 |
| Formázása Külső merevlemez | shig | Drives & Removable Media | 3 | Október 5, 2009 07:08 |
| Hogyan tudom formázni a meghajtó Linux rajta? | Christian | General Chat szoftver | 1 | 21. november 2008 09:47 |
| A Disk Drive F formai Do You Want To Format most? | dish | Drives & Removable Media | 3 | 25. december 2007 08:45 |
| Hogyan Formázzon egy Primary Hard Drive | malaz | A Windows operációs rendszerek | 1 | 18. Szeptember 2007 07:16 |
| Téma eszközök | |
| |