![]() |
|
| |||
| |||
| איך אתה מחדש את הפורמט של הכונן שמכיל את Vista כמו op מערכת?? כמו כשאני מנסה wont תן לי את זה, כי זה אומר שהוא מכיל את מערכת op. הסיבה היא שאני רוצה לנקות לנגב אז אני יכול להתחיל שוב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בעת האתחול של תקליטור ההתקנה של מערכת ההפעלה, תהיה לך אפשרות לעשות את זה אז.
| |||
| |||
| אבל אפילו כשאני הוראות כגון דיסק ..... להתקין מחדש את המחשב ...... אז זה הרגל אתחול מחדש את הדיסק ובכל סוג אחר של התקנה מחדש, אין אפשרות לאתחל מחדש כלום . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בסדר, אז מתי אתה האתחול יש שם למעלה כמה נועז BITS הכתיבה בבית botom של המסך, הקש על אחד לא אומר "זה המפתח" כדי לבחור את התקן האתחול (אני חושב שזה עשוי להיות על F8, אך היא גם עלולה להיות F12 ) אז מ שאתה יכול לבחור אתחול מהתקליטור, אז הוא צריך להיות די ישר קדימה.
| |||
| |||
| נכון שיש F2 ו f12 ו בשני התפריט של כל הדרך לעבור אותם זה לא אומר שום דבר בכל מקום לגבי עיצוב מחדש או boot from CD / DVD וכו '............ עושה לי את הראש היה בשעה 4:00 בערך אותו |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הוראות כיצד לעצב את כונן קשיח חדש | eddyjack | כוננים & נשלפת | 5 | 12 אוקטובר 2009 07:11 |
| עיצוב חיצוני כונן קשיח | shig | כוננים & נשלפת | 3 | 5 אוקטובר 2009 07:08 |
| כיצד ניתן לאתחל כונן עם לינוקס על זה? | נוצרי | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 21st נובמבר 2008 09:47 |
| דיסק בכונן F אינו מאותחל האם ברצונך לאתחל אותו כעת? | תבשיל | כוננים & נשלפת | 3 | ה -25 בחודש דצמבר 2007 08:45 |
| כיצד לאתחל ראשית Hard Drive | malaz | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 18 ספטמבר 2007 07:16 |
| שרשרת כלים | |
| |