![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kaip jums naujo formato diską, kuriame yra Vista OP sistemą? As kai bandau jį wont let me, nes jis sako, kad ji yra OP sistema. Priežastis yra noriu švarus nuvalykite, kad galėčiau pradėti iš naujo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paleidus į OS diegimo diską turėsite galimybę tai padaryti vėliau.
| |||
| |||
| Bet net jei ir sekite instrukcijomis, pvz ..... įdiegti disko paleiskite "PC ...... jis įpratęs iš naujo paleisti prie disko, ir bet kokios kitos rūšies naujo įrenginio nėra galimybės iš naujo formato nieko . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, kad kiekvieną kartą paleidus turėtų būti keletas drąsių bitai raštu ne vėliau kaip nuo ekrano botom, vienas sako paspauskite šį klavišą "pasirinkti įkrauti įtaiso (Manau, kad tai gali būti F8, tačiau ji taip pat gali būti F12 ), tada nuo tos, galite pasirinkti boot from CD, jis turėtų būti gana tiesiai į priekį.
| |||
| |||
| Teisingas yra F2, F12, ir meniu ir viskas kaip per jas jis neturi nieko niekur apie naujo formato arba boot from CD / DVD ir tt ............ daro mano galva buvo ne ji nuo maždaug 4:00 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Instrukcijos formatas naują kietąjį diską | eddyjack | Drives & Removable Media | 5 | 12 spalis 2009 07:11 |
| Formatas External Hard Drive | SHIG | Drives & Removable Media | 3 | 5 spalis 2009 07:08 |
| Kaip formatuoti diską su Linux tai? | Kristijonas | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Lapkritis 21, 2008 09:47 |
| Disko disko F yra netinkamai suformatuotas Ar norite formatuoti dabar? | patiekalas | Drives & Removable Media | 3 | 25 gruodis 2007 08:45 |
| Kaip formatuoti Primary Hard Drive | malaz | Windows "operacinės sistemos | 1 | 18 rugsėjis 2007 07:16 |
| Temos įrankiai | |
| |