![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako ste-format disku, ktorý obsahuje Vista ako OP systému? Rovnako ako keď som si to vyskúšať zvyknutý dovoľte mi preto, že hovorí, že obsahuje OP systému. Dôvodom je, chcem mať čistý otrite tak môžem začať odznova. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keď boot z OS inštalovať disk budete mať možnosť robiť potom.
| |||
| |||
| Ale aj keď som podľa návodu, ako ..... inštaláciu disku reštartujte počítač ...... je zvyknutý re-boot z disku a na akýkoľvek iný druh re-inštalácia neexistuje žiadna možnosť, aby znova-format čokoľvek . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, takže ak ste zaviedli tam potrebné niekoľko odvážne kúsky písomne na botom časti obrazovky, jeden povie stlačte "tento kľúč" zvoliť boot do zariadenia (myslím, že to môže byť F8, ale môže byť aj F12 ), potom z toho si môžete vybrať boot z CD, potom by mal byť pomerne rovno vpred.
| |||
| |||
| Správne je F2 a F12 a na oboch menu celú cestu až im to nič nevraví nikde o re-formátovania alebo boot z CD / DVD atď ............ robí moja hlava bola v na to asi 4.00pm |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pokyny na formáte nového pevného disku | eddyjack | Drives & Removable Media | 5 | 12. októbra 2009 07:11 |
| Formát Externý pevný disk | Shiga | Drives & Removable Media | 3 | 5.října 2009 07:08 |
| Ako mám naformátovať disk s Linuxom na to? | Kresťanské | Všeobecné Software Chat | 1 | 21. novembra 2008 09:47 |
| Disk v jednotke F nie je Formátovaný chcete Formát It Now? | misky | Drives & Removable Media | 3 | 25. decembra 2007 08:45 |
| Ako naformátovať Primárny pevný disk | Malage | Operačné systémy Windows | 1 | 18. September 2007 07:16 |
| Thread Tools | |
| |