![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Како се поново форматирате погон који садржи Видик као ОП систем,? Као кад сам пробати то навика пустити мене јер она каже да то садржи ОП система. Разлог је желим чисту марамице па ја могу почети поново. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Када боот на диск инсталирати ОС ћете имати могућност да то направите онда.
| |||
| |||
| Али, чак и кад сам следити упутства, као што су диск ..... затим поново инсталирате пц ...... то навика ре-офф боот диск и на било који други облик ре-инсталација не постоји могућност да се поново нешто формату . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ок, па кад вам чизма сеттле би требало да буде неколико задебљано битова писања на ботом од екрана, неки ће рећи притисните "ову тастер" изабрати боот уређај горе (мислим да би то могло бити Ф8, али мај такође бити Ф12 ) онда од тога можете да изаберете боот са ЦД-а, онда би требало да буде прилично равно напред.
| |||
| |||
| Исправно је Ф2 и ф12 и на обе мени је све на путу кроз њих не кажу ништа о било поново форматирање или чизма фром ЦД / ДВД итд ............ радиш у мојој глави је на од око 4:00 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Упутства о томе како да форматирате хард диск | еддыјацк | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 12 Окт 2009 07:11 |
| Формат екстерни хард диск | схиг | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 5. Окт 2009 07:08 |
| Како да форматирате диск са Линукс на њега? | Цхристиан | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 21 новембар 2008 09:47 |
| У Диск Дриве Ф-а није правилно форматиране Желите Форма сада? | јело | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 25 децембар 2007 08:45 |
| Како да форматирате Примары Хард Дриве | малаз | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 18. сеп 2007 07:16 |
| Тхреад Тоолс | |
| |