![]() |
|
| |||
| |||
| Nasıl yeniden yapmak-format bu OP sistemi Vista'yı içeren bir sürücü,? Olarak ne zaman i çünkü bu OP sistemi içeren söylüyor bunu alışkanlık beni deneyin. Sebep temiz öylesine i tekrar başlayabilirsiniz silmek I want. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OS ve zaman önyükleme daha sonra bunu yapmak için bir seçenek olacaktır disk yükleyin.
| |||
| |||
| Ama ne zaman i gibi ..... sonra disk yüklemek bilgisayar yeniden ...... yeniden alışkanlık önyükleme diski kapatma ve yeniden başka türlü yönergeleri takip edin yükleme hiçbir seçeneği yeniden biçimlendirmeniz şey olduğunu . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tamam, bu yüzden size önyükleme Bu ekranın botom yazma birkaç kalın biti, bir basın "Bu anahtarı" cihaza kadar açılış seçmek için ki olmalıdır (i F8 düşünüyoruz, ama aynı zamanda F12 olabilir ) sonra bu CD'den boot seçebilir, daha sonra gereken oldukça kolay olacak.
| |||
| |||
| Doğru orada f2 ve F12 ve iki menü onları ile herhangi bir yerde herhangi bir şey hakkında tekrar söylemek değildir biçimlendirme veya önyükleme CD tüm yol / vb ............ DVD başım yapıyor's edilmiş at 4:00 yaklaşık |