![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Як вам переформатувати диск, який містить Vista, як система О.П.,? Як, коли я намагаюся це звичай дозвольте мені, тому що Він каже, що система містить ФП. Розум є я хочу протріть чистою, щоб я міг почати все заново. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| При завантаженні операційної системи встановіть диск, який ви будете мати можливість зробити це тоді.
| |||
| |||
| Але навіть коли я виконуйте вказівки, такі як ..... установці диска перезавантажте комп'ютер ...... це звичай повторно завантажується з диска і в будь-якому іншому вигляді повторної установки відсутня можливість переформатувати все . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отже, при завантаженні не повинно бути кілька сміливих біти письмовому botom екрану, не скаже преса "цей ключ", щоб вибрати завантаження пристрою (я думаю, це може бути F8, але воно може бути також F12 ), то з цього можна вибрати завантаження з компакт-диска, то вона повинна бути досить прямо вперед.
| |||
| |||
| Правильно є F2 і F12 і в обох меню, всю дорогу через них нічого не говориться про будь-яку повторного форматування або завантаження з CD / DVD та ін ............ робить мою голову була на неї приблизно з 4:00 вечора |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Інструкції по формату нового жорсткого диска | eddyjack | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 12 жовтня 2009 07:11 |
| Формат зовнішнього жорсткого диска | Shig | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 5 жовтня 2009 07:08 |
| Як мені відформатувати диск з Linux на ньому? | Християнський | General Software чат | 1 | 21 листопада 2008 09:47 |
| Диска в дисководі F не відформатовані чи потрібно відформатувати його зараз? | блюдо | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 25 грудня 2007 08:45 |
| Як відформатувати жорсткий диск Primary | Malaz | Операційні системи Windows | 1 | 18 вересня 2007 07:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |