![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, става луд тук. Имате просто имам нов лаптоп, което дойде с Vista Home Premium. Това ми е първият опит на Vista .................. andit не става много добре. Имате само товарят някои анти-вирус & анти шпионски програми и след пускането на Spybot S & D го е определила 12 вписвания под флага на PartnerBHO. НЯМА ДА МЕ FIX ИЗБРАНИ ПРОБЛЕМИ! А) аз не съм администратор. I AM. IT'S MY LAPTOP & не един друг е докоснал я & Б) асоциираните файлове все още са в употреба (по памет). Какво става? Той е само на полето за един час. Всичко най-хубаво, Слуз. |
|
| |||
| |||
| Кликнете с десния бутон върху Spybot и изберете: "Пусни като администратор" и вижте дали това ще ви позволи да се поправи. Но аз питам би подсказала на Virus раздел на този форум и чуете от един от експертите, преди да го изтриете. Vista е една добра програма, Вие все пак ще има някои проблеми, как да направя някои неща, тъй като те са се променили от пътя XP работи. |
|
| |||
| |||
| имаше същия проблем, пробвайте това http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=0BE5bIrcV70 |
|
| |||
| |||
| Благодарение Бъба, но има ли начин за определяне на себе си като администратор "в световен мащаб? Искам да кажа през целия си лаптоп, а не отделни програми. Слуз. |
|
| |||
| |||
| Да има в контролния панел, аз ще ви позволи да откриете, че все пак, тъй като, ако сте ми го има и един милион неща, които ще искате да персонализирате. Ще го намерите във всеки случай, така че ако не можете да го мога да ви в правилната посока ![]() АТРИБУТИ: Всъщност мисля, че получавам объркан. Можете да спрете UAC на потребителски профили, този на досадни сини прозорци. Но аз не мисля, че може да спре жълта администратор такива .. Те не са чести все пак, това е само за програми, които копая дълбоко в системните файлове.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Следвайте тази връзка и да видите дали е това, което търсите слуз: http://www.vistax64.com/tutorials/67567-administrator-account.html?filter [11] = "Потребителски акаунти Там е "скрито" Admin сметка Vista, инстркцията каже ли как да стигна до нея ........ |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Благодаря за помощта ви, всички вие, Слуз. |