menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Vista Řidičské Me Mad .......... po pouhých 1 hodinu !!!!!!

Reply

Thread Nástroje
Old 18. dubna 2009, 16:08
Dárce Skupina

Default Vista Řidičské Me Mad .......... po pouhých 1 hodinu !!!!!!

Ahoj Lidi,
probíhající šílených zde.
Právě dostal nový notebook, který přišel s Vista Home Premium.
Tohle je moje první zkušenost s Vista .................. andit není příliš dobře.
Už jen nahraje několik Anti-Virus & proti spyware programy a po spuštění Spybot S & D je označila 12 poznámek pod praporem PartnerBHO.
It Won't Let Me FIX VYBRANÉ PROBLÉMY!
A) Nejsem správce. I AM. IT'S MY laptop & no-nikdo se ho dotkl &
B) Doprovodné soubory jsou stále v provozu (v paměti).

Co se děje? Je to jen z krabice za jednu hodinu.
Všechno nejlepší,

Sliz.
Old 18. dubna 2009, 21:14
Dárce Skupina

Klikněte pravým tlačítkem myši na Spybot a zvolte: "Spustit jako správce" a uvidíte, že pokud vám umožní opravit. Ale já bych navrhnout žádají o Virus v tomto fóru a slyšet od jednoho ze znalců, než jste jej odstranit.

Vista je dobrý program, budete však mít určité problémy učení, jak udělat některé věci, které se změnily od způsobu XP pracoval.
Old 19. dubna 2009, 00:07
Nový člen skupiny

měli stejný problém, zkuste toto
http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=0BE5bIrcV70
Old 19. dubna 2009, 01:42
Dárce Skupina

Díky Bubbu,
ale existuje způsob, jak stanovit sám jako správce 'globálně'?
Mám na mysli můj celý notebook, nikoliv jednotlivé programy.

Sliz.
Old 19. dubna 2009, 03:08
Dárce Skupina

Jo je v Ovládacích panelech, uvidíme vás najít, protože v případě, když jste zrovna to tam je milion a jeden, co budete chtít personalize.

Já si to stejně tak v případě, když se nemůžete dostat to můžu místo vás tím správným směrem
EDIT:
Vlastně myslím, že se mi zmatený. Můžete vypnout UAC v uživatelských účtech, to je o nervy modrých oken.

Nicméně si nemyslím, že se můžete zastavit na žlutou Správce ty .. nejsou časté když je to pouze pro programy, které se ponořit hluboko v systému souborů.
Old 19. dubna 2009, 10:38
Dárce Skupina

Následuj tento odkaz a podívejte se, jestli je to to, co hledáte hlen: http://www.vistax64.com/tutorials/67567-administrator-account.html?filter [11] = Uživatelské účty

Je "skryta" admin účet ve Vista, tento výukový program vám řekne, jak se dostat na to ........
Old 19. dubna 2009, 11:40
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal oddjob View Post
měli stejný problém, zkuste toto
http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=0BE5bIrcV70
Následuje odkaz & setříděno problému,
díky za vaši pomoc, všechny z vás,
Sliz.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
IE6 jízdy mě naštvaná! lukeshep Web Design, hosting & SEO 3 6. května 2009 09:41
Co je všichni řidičského CallumUK Vypnout Téma diskuze 6 13. března 2008 12:01
Contextadvisor - pop až mi šílenou jízdu christine154 Virus, spyware a bezpečnost 22 23. února 2008 16:33
ITunes je hnací mě naštvaná! Prosím pomozte harriet40 Multimedia & Kodeky 2 28. listopadu 2007 04:18
Pomozte prosím, je to hnací mne naštvaný timbo Obecné Hardware Chat 17 24. listopadu 2007 15:12
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.