![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, probíhající šílených zde. Právě dostal nový notebook, který přišel s Vista Home Premium. Tohle je moje první zkušenost s Vista .................. andit není příliš dobře. Už jen nahraje několik Anti-Virus & proti spyware programy a po spuštění Spybot S & D je označila 12 poznámek pod praporem PartnerBHO. It Won't Let Me FIX VYBRANÉ PROBLÉMY! A) Nejsem správce. I AM. IT'S MY laptop & no-nikdo se ho dotkl & B) Doprovodné soubory jsou stále v provozu (v paměti). Co se děje? Je to jen z krabice za jednu hodinu. Všechno nejlepší, Sliz. |
|
| |||
| |||
| Klikněte pravým tlačítkem myši na Spybot a zvolte: "Spustit jako správce" a uvidíte, že pokud vám umožní opravit. Ale já bych navrhnout žádají o Virus v tomto fóru a slyšet od jednoho ze znalců, než jste jej odstranit. Vista je dobrý program, budete však mít určité problémy učení, jak udělat některé věci, které se změnily od způsobu XP pracoval. |
|
| |||
| |||
| měli stejný problém, zkuste toto http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=0BE5bIrcV70 |
|
| |||
| |||
| Díky Bubbu, ale existuje způsob, jak stanovit sám jako správce 'globálně'? Mám na mysli můj celý notebook, nikoliv jednotlivé programy. Sliz. |
|
| |||
| |||
| Jo je v Ovládacích panelech, uvidíme vás najít, protože v případě, když jste zrovna to tam je milion a jeden, co budete chtít personalize. Já si to stejně tak v případě, když se nemůžete dostat to můžu místo vás tím správným směrem ![]() EDIT: Vlastně myslím, že se mi zmatený. Můžete vypnout UAC v uživatelských účtech, to je o nervy modrých oken. Nicméně si nemyslím, že se můžete zastavit na žlutou Správce ty .. nejsou časté když je to pouze pro programy, které se ponořit hluboko v systému souborů.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Následuj tento odkaz a podívejte se, jestli je to to, co hledáte hlen: http://www.vistax64.com/tutorials/67567-administrator-account.html?filter [11] = Uživatelské účty Je "skryta" admin účet ve Vista, tento výukový program vám řekne, jak se dostat na to ........ |
|
| |||
| |||
| Citace:
díky za vaši pomoc, všechny z vás, Sliz. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| IE6 jízdy mě naštvaná! | lukeshep | Web Design, hosting & SEO | 3 | 6. května 2009 09:41 |
| Co je všichni řidičského | CallumUK | Vypnout Téma diskuze | 6 | 13. března 2008 12:01 |
| Contextadvisor - pop až mi šílenou jízdu | christine154 | Virus, spyware a bezpečnost | 22 | 23. února 2008 16:33 |
| ITunes je hnací mě naštvaná! Prosím pomozte | harriet40 | Multimedia & Kodeky | 2 | 28. listopadu 2007 04:18 |
| Pomozte prosím, je to hnací mne naštvaný | timbo | Obecné Hardware Chat | 17 | 24. listopadu 2007 15:12 |
| Thread Nástroje | |
| |