μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Vista Driving Me Mad .......... μετά από 1 ώρα !!!!!!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 του Απρίλη 2009, 16:08
Ομάδα Δωρητών

Default Vista Driving Me Mad .......... μετά από 1 ώρα !!!!!!

Hi Guys,
να τρελαίνεται εδώ.
Να έχεις μόνο ένα νέο laptop που ήρθε με Vista Home Premium.
Αυτή είναι η πρώτη μου εμπειρία από Vista .................. andit της δεν θα είναι και τόσο καλά.
Μόλις φορτωθεί ορισμένοι ιών & αντι spyware προγραμμάτων και μετά την εκτέλεση Spybot S & D έχει εντοπίσει 12 εγγραφές με το έμβλημα της PartnerBHO.
Δεν θα LET ME FIX SELECTED PROBLEMS!!
Α) Δεν είμαι ο διαχειριστής. Είμαι. IT'S MY LAPTOP & αλλιώς κανείς δεν έχει αγγίξει αυτό &
Β) Οι συνδεδεμένες αρχεία βρίσκονται ακόμη σε χρήση (στη μνήμη).

Τι συμβαίνει;; Είναι απλώς και μόνον από το κουτί για μια ώρα.
Όλα τα καλύτερα,

Βλέννες.
Old 18 του Απρίλη 2009, 21:14
Ομάδα Δωρητών

Κάντε δεξί κλικ στη Spybot και επιλέξτε: "Εκτέλεση ως διαχειριστής" και να δούμε αν αυτό θα σας το φτιάξω. Αλλά θα ήθελα να ζητά από τον ιό αυτού του φόρουμ και να ακούσω από έναν από τους εμπειρογνώμονες, πριν να τον διαγράψετε.

Vista είναι ένα καλό πρόγραμμα, θα έχουν κάποια προβλήματα, ωστόσο, να μαθαίνετε πώς να κάνουμε κάποια πράγματα που έχουν αλλάξει από τον τρόπο που εργάστηκαν XP.
Old 19 του Απρίλη 2009, 00:07
Νέο Μέλος Ομάδα

είχε το ίδιο πρόβλημα δοκιμάστε αυτό
http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=0BE5bIrcV70
Old 19 του Απρίλη 2009, 01:42
Ομάδα Δωρητών

Χάρη Bubba,
αλλά υπάρχει ο τρόπος καθορισμού των εγώ ως διαχειριστής "σε παγκόσμιο επίπεδο»;
Εννοώ πάνω μου ολόκληρο το laptop, και όχι μεμονωμένα προγράμματα.

Βλέννες.
Old 19 του Απρίλη 2009, 03:08
Ομάδα Δωρητών

Ναι υπάρχει στον Πίνακα Ελέγχου, θα σας αφήσω να το βρείτε αν έχετε γιατί αν έχεις μόνο αυτό υπάρχει και ένα εκατομμύριο πράγματα θα θέλετε να διαμορφώσετε.

Θα το βρείτε αν και ούτως ή άλλως οπότε αν δεν μπορείτε να κάνετε το σημείο μπορώ να σας προς τη σωστή κατεύθυνση
EDIT:
Στην πραγματικότητα νομίζω ότι έχω να συγχέονται. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το UAC σε λογαριασμούς χρηστών, thats το ενοχλητικό μπλε παράθυρα.

Ωστόσο δεν νομίζω ότι μπορείτε να σταματήσετε την κίτρινη διαχειριστής αυτές .. Δεν πρόκειται για κοινή όμως, αυτό είναι μόνο για προγράμματα που σκάβω βαθιά στο σύστημα αρχείων.

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 19 του Απρίλη 2009, 10:38
Ομάδα Δωρητών

Ακολουθήστε αυτό το δεσμό και να δούμε αν είναι αυτό που ψάχνετε βλέννες: http://www.vistax64.com/tutorials/67567-administrator-account.html?filter [11] = λογαριασμών χρήστη

Υπάρχει ένα "κρυφό" admin λογαριασμό Vista, αυτό το φροντιστήριο σας λέει πώς να πάω σε αυτό ........
Old 19 του Απρίλη 2009, 11:40
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας oddjob View Post
είχε το ίδιο πρόβλημα δοκιμάστε αυτό
http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=0BE5bIrcV70
Ακολούθησε η σχέση & ταξινομημένο το πρόβλημα,
ευχαριστώ για τη βοήθειά σας, όλοι εσείς,
Βλέννες.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
IE6 με την οδήγηση των τρελών! lukeshep Web Design, Hosting & SEO 3 6η Μαΐου 2009 09:41
Τι είναι ο καθένας οδήγησης CallumUK Off Topic Συζήτηση 6 13 Μαρ 2008 12:01
Contextadvisor - pop μέχρι την οδήγηση μου τρελών christine154 Virus, Spyware & Ασφάλεια 22 23 Φεβ 2008 16:33
ITunes οδήγηση μου είναι τρελός! Παρακαλώ βοήθεια harriet40 Multimedia & Codecs 2 28 Νοε 2007 04:18
Βοήθεια παρακαλώ οδήγηση μου είναι τρελός timbo Γενική Συζήτηση Hardware 17 24 Νοε 2007 15:12
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.