![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, idući zaludiše ovdje. Su tek dobio novi laptop koji ste dobili sa Vista Home Premium. Ovo je moj prvi doživljaj Vista .................. andit ne ide previše dobro. Imaju samo učitava neki protu-virus i anti-spyware programa i nakon trčanje Spybot S & D je identificirao 12 zapisa pod banner od PartnerBHO. Neće me pustiti da POPRAVAK ODABRANI PROBLEMI! A) Ja nisam administrator. Ja sam. To je moj Laptop & no-one else dotače ga se i B) povezane datoteke su i dalje u upotrebi (u memoriji). Šta se događa? To je bio jedini od kutija za jedan sat. Sve najbolje, Mulj. |
|
| |||
| |||
| Desnom tipkom miša kliknite na Spybot i odaberite "Pokreni kao administrator" i vidi da li će vam to popraviti. Ali htio bih predložiti molba na Virus odjeljku ovog foruma i čuti jednog od stručnjaka prije nego što izbrišemo. Vista je dobar program, da ćete ipak imati neke probleme učenja kako to učiniti, jer neke stvari su se promijenile od načina XP radili. |
|
| |||
| |||
| imao isti problem probati ovo http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=0BE5bIrcV70 |
|
| |||
| |||
| Hvala Bubba, ali postoji li neki način postavljanja sebe kao upravnik 'globalno'? Hoću reći preko moje cijeli laptop, radije nego individualne programe. Mulj. |
|
| |||
| |||
| Da li je u Control Panel, ja ću Vas naći, jer ipak, ako ste tek dobili to postoji milijun i jedna stvari ćete želite personalizirali. Ja ću ga pronaći pa ako ipak ionako ne možete dobiti ga mogu vam točka u pravom smjeru ![]() EDIT: Zapravo mislim da sam uzimajući zbunjen. Možete onesposobiti UAC u korisničke račune, taj je peckav plava prozora. Ipak ne mislim možete zaustaviti one žute administrator .. Oni nisu uobičajene ipak, to je samo za programe koji kopati duboko u sustavu datoteka.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Slijedite ovaj link i vidjeti ako je ono što tražite glib: http://www.vistax64.com/tutorials/67567-administrator-account.html?filter [11] = Korisnički računi Tu je i "skrivene" admin račun u Vista, ovo vam tutorial kako doći do nje ........ |
|
| |||
| |||
| Quote:
hvala za vaša pomoć, sve vas, Mulj. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| IE6 vožnji mi ludi! | lukeshep | Web Dizajn, Hosting & SEO | 3 | 6. svibanj 2009 09:41 |
| Što je svima vožnje | CallumUK | Off Topic Discussion | 6 | 13. ožujak 2008 12:01 |
| Contextadvisor - pop up driving me dovesti do ludila | christine154 | Virus, Spyware i sigurnost | 22 | 23. veljača 2008 16:33 |
| ITunes je vozeći mene ludi! Ugoditi pomoć | harriet40 | Multimedija i kodeci | 2 | 28. studeni 2007 04:18 |
| Pomozite molim vas da je vozeći mene pobijesniti | timbo | General Hardware Chat | 17 | 24. studeni 2007 15:12 |
| Thread Tools | |
| |