![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, mad megy itt. Most kaptam egy új laptopot, amit a Vista Home Premium. Ez az első tapasztalatok Vista .................. andit nem megy túl jól. Éppen betöltve néhány anti-vírus és anti spyware programok és után futó Spybot S & D azonosított 12 entries zászlaja alá PartnerBHO. Nem fog Hadd FIX KIVÁLASZTOTT PROBLÉMÁK! A) Nem vagyok az ügyvezető. Én. Ez a laptop és senki másnak nincs megérintette & B) A kapcsolódó fájlokat is használnak (memória). Mi folyik itt? Mindössze az a doboz egy óra alatt. All the best, Iszappal. |
|
| |||
| |||
| Jobb klikk a Spybot és válasszuk a "Futtatás rendszergazdaként", és nézd meg, hogy akkor ismét megjavítani. De azt javasolja, kérve a Virus szakasz A fórum és hallani az egyik, a szakértőknek, mielőtt törölni. Kilátás van egy jó program, akkor viszont valamilyen tanulási problémák, hogyan kell csinálni bizonyos dolgokat, mert azokat megváltozott módon XP dolgozott. |
|
| |||
| |||
| ugyanaz volt a probléma, próbálja ezt a http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=0BE5bIrcV70 |
|
| |||
| |||
| Köszi Bubba, de van olyan módon valósul meg magamnak rendszergazdaként "globálisan"? Úgy értem, mint az én egész laptop, hanem az egyes programokat. Iszappal. |
|
| |||
| |||
| Persze van a Vezérlőpult, majd segítségével találja meg, mert bár ha most van ott egy millió és egy dolog, amit majd szeretne személyiséged. Megtalálom anyway bár így ha nem kapom meg én is pont akkor a helyes irányba ![]() Edit: Actually I think I'm getting confused. Tudod megbénít UAC a felhasználói fiókot, amit a zavaró kék ablakok. Azonban azt hiszem, nem tudja megállítani a sárga-kezelő is .. Nem gyakori azonban, hogy csak a programok, amelyek mélyen ásni a rendszer fájlokat. |
|
| |||
| |||
| Kövesse az alábbi linkre, és nézd meg, hogy mit keres iszap: http://www.vistax64.com/tutorials/67567-administrator-account.html?filter [11] = Felhasználói fiókok Van egy "rejtett" admin a Vista, a bemutató nem mondja, hogy jutok hozzá ........ |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Köszönöm a segítséget, mind a maga, Iszappal. |