mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Vista Driving Me Mad .......... vos po 1 valanda !!!!!!

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 18, 2009, 16:08
Donorų grupės

Hi Guys,
GOING MAD čia.
Ką tik gavau naują nešiojamąjį kompiuterį, kuris buvo su Vista Home Premium.
Tai mano pirmoji patirtis Vista .................. andit nesiruošia pernelyg gerai.
Ką tik pakrautas kai anti-virus & Anti šnipinėjimo programų ir paleidus programą Spybot-S & D ji nustatė 12 įrašų po šūkį PartnerBHO.
It Won't Let Me Fix selected problemų!!
) Aš ne administratorius. Aš esu. IT'S MY LAPTOP ir niekas kitas jau palietė IT &
B) asocijuotosios failai vis dar naudojama (iš atminties).

What's going on? Tai tik buvo out of the box vieną valandą.
All the best,

Slime.
Old Balandis 18, 2009, 21:14
Donorų grupės

Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Spybot ir pasirinkite "Run as Administrator", ir pažiūrėkite, ar leis sutvarkyti. Bet siūlyčiau klausia dėl viruso skyrių šiame forume ir išgirsti vieną iš ekspertų, prieš jį pašalinti.

Vista yra gera programa, jums vis dėlto kyla tam tikrų problemų, mokytis, kaip daryti kai kuriuos dalykus, kaip jie pasikeitė nuo to, kaip XP dirbo.
Old Balandis 19, 2009, 00:07
Naujas Narys

turėjo tą pačią problemą pabandykite
http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=0BE5bIrcV70
Old Balandis 19, 2009, 01:42
Donorų grupės

Ačiū Bubba
bet ten nustatyti save kaip administratorius "pasaulyje"?
Aš tai per visą mano nešiojamas kompiuteris, o ne atskiras programas.

Slime.
Old Balandis 19, 2009, 03:08
Donorų grupės

Taip yra Valdymo skyde, aš jums rasti nors, nes jei ką tik gavo ten yra milijonai dalykų, ir vienas jums reikia asmeniu.

I'll find it anyway nors taip if you can't get it Galiu jus nukreipti teisinga linkme
EDIT:
Actually I think I'm getting confused. Jūs galite išjungti UAC vartotojo sąskaitos, thats erzina mėlyna langus.

Tačiau nemanau, kad galite sustabdyti geltona administratorius tie .. jie neturi nieko bendro, nors jis tik dėl programos, kad knistis giliai sistemos failus.
Old Balandis 19, 2009, 10:38
Donorų grupės

Sekite šią nuorodą ir žiūrėkite, ar tai, ką ieškote slime: http://www.vistax64.com/tutorials/67567-administrator-account.html?filter [11] = "Vartotojų abonementai

Yra "paslėptos" sąskaitos administratoriaus Vista, ši pamoka jums pasakys, kaip gauti prie jo ........
Old Balandis 19, 2009, 11:40
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Oddjob View Post
turėjo tą pačią problemą pabandykite
http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=0BE5bIrcV70
Po nuorodų ir surūšiuoti problema,
Thanks for your help, visi jūs,
Slime.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.