![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi guys, iet mad šeit. Tikko ieguva jaunu klēpjdatoru, kas nāca ar Vista Home Premium. Šī ir mana pirmā pieredze Vista .................. andit nav iet pārāk labi. Tikko ielādes daži anti-virus & Anti spyware programmas un pēc ekspluatācijas Spybot S & D tā ir atklājusi 12 ierakstus banner par PartnerBHO. Tas nebūs LET ME FIX MOBILO PROBLĒMAS!! ) Es neesmu administrators. I AM. IT'S MY LAPTOP un neviens cits ir pats pieskāries IT & B) saistītie faili joprojām lietošanai (atmiņā). Kas notiek? Tas ir tikai bijis no lodziņa vienu stundu. Visu labāko, Gļotas. |
|
| |||
| |||
| Tiesības, noklikšķiniet uz Spybot un izvēlieties "Run kā administrators" un paskatīties, kas ļauj noteikt to. Bet es ieteiktu jautā par Vīrusu sadaļa šajā forumā, un dzirdēt no viena no ekspertiem, pirms izdzēst. Vista ir laba programma, Jums tomēr ir dažas problēmas, mācīties, kā to izdarīt dažas lietas, jo tie ir mainījuši no ceļu XP strādāja. |
|
| |||
| |||
| bija pati problēma try this http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=0BE5bIrcV70 |
|
| |||
| |||
| Thanks Bubba, bet tas ir veids, kurā sevi kā administrators "pasaulē"? Es domāju manā visa klēpjdators, nevis atsevišķu programmu. Gļotas. |
|
| |||
| |||
| Yeah ir vadības panelī, I'll let you atrast gan, jo, ja tu tikko dabūja to tur ir miljons un viens lietas jūs vēlēsieties personalizēt. Es šķiet anyway gan tādēļ, ja jūs nevarat iegūt varu norādīt Jums pareizajā virzienā ![]() EDIT: Patiesībā es domāju, ka es saņemu sajaukt. Jūs varat atslēgt UAC lietotāju kontus, thats kaitinošas blue logi. Tomēr es nedomāju, ka jūs varat pārtraukt dzeltens administrators tiem .. viņi nav plaši izplatīta, lai gan, tas ir tikai programmas, kas rakņāties dziļi sistēmas failus.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Izpildiet šo saiti un redzēt, vai tas, ko jūs meklējat gļotas: http://www.vistax64.com/tutorials/67567-administrator-account.html?filter [11] = User Accounts Ir "apslēpti" admin account in Vista, šī apmācība pastāstīts, kā nokļūt līdz tam ........ |
|
| |||
| |||
| Quote:
thanks for your help, visi no jums, Gļotas. |
![]() |
|
| Bookmarks |