![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hi Guys,
going mad tutaj. Właśnie dostałem nowy laptop, że wraz z Vista Home Premium. To jest moje pierwsze doświadczenie Vista .................. andit nie będzie zbyt dobrze. Czy tylko niektóre załadowane antywirusowego i anty spyware programów i po uruchomieniu Spybot S & D stwierdzi 12 entries pod hasłem PartnerBHO. IT Won't Let Me FIX WYBRANE PROBLEMY! A) Nie jestem administratorem. Jestem. IT'S MY LAPTOP i nikt inny nie dotknął go i B) powiązane pliki są nadal w użyciu (w pamięci). What's going on? To dopiero po wyjęciu z opakowania na jedną godzinę. All the best, Slime. |
|
|
|||
|
|||
|
Spybot Kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz "Uruchom jako administrator" i sprawdzić, czy pozwoli naprawić. Ale Sugerowałoby prośbą o wirusie części tego forum i usłyszeć od jednego z ekspertów, zanim będzie go usunąć.
Vista to dobry program, będziesz mieć jednak pewne problemy uczenia się, jak zrobić niektóre rzeczy, jakie uległy zmianie od drogi XP pracował. |
|
|
|||
|
|||
|
miał ten sam problem try this
http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=0BE5bIrcV70 |
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki Bubba,
ale nie sposób ustalania siebie jako administrator 'globalnie'? To znaczy w ciągu całego mojego laptopa, a nie poszczególnych programów. Slime. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tak jest w Panelu sterowania, I'll let you go znaleźć, choć ponieważ jeśli tylko dostał ono istnieje i jeden milion rzeczy będziemy chcieli Przystosuj.
I'll find it anyway więc jeśli nie możesz go dostać mogę momencie we właściwym kierunku ![]() EDIT: Actually I think I'm getting mylić. Możesz wyłączyć UAC w kont użytkowników, thats the annoying niebieskiego okna. Jednak nie sądzę, można zatrzymać się żółty administratora .. nie są one jednak wspólne, to tylko dla programów, które sięgać głęboko w systemie plików.
|
|
|||
|
|||
|
Follow this link i sprawdzić, czy to, czego szukasz zamulać: http://www.vistax64.com/tutorials/67567-administrator-account.html?filter [11] = Konta użytkowników
Nie jest "ukryty" konto administratora w Vista tego samouczka dowiesz się jak dostać się do niego ........ |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
dzięki za pomoc, wszyscy razem, Slime. |