![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, prebiehajúce šialených tu. Práve dostal nový notebook, ktorý prišiel s Vista Home Premium. Tohle je moja prvá skúsenosť s Vista .................. andit nie je príliš dobre. Už len nahrá niekoľko Anti-Virus & proti spyware programy a po spustení Spybot S & D je označila 12 poznámok pod praporem PartnerBHO. It Won't Let Me FIX VYBRANÉ PROBLÉMY! A) Nejsem správcu. I AM. IT'S MY laptop & no-nikto sa ho dotkol & B) Sprievodné súbory sú stále v prevádzke (v pamäti). Čo sa deje? Je to len z krabice za jednu hodinu. Všetko najlepšie, Sliz. |
|
| |||
| |||
| Kliknite pravým tlačidlom myši na Spybot a vyberte: "Spustiť ako správca" a uvidíte, že ak vám umožní opraviť. Ale já bych navrhnúť žiadajú o vírus v tomto fóre a počuť od jedného zo znalcov, ako ste ho odstrániť. Vista je dobrý program, budete však mať určité problémy učenia, ako urobiť určité veci, ktoré sa zmenili od spôsobu XP pracoval. |
|
| |||
| |||
| mali rovnaký problém, skúste toto http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=0BE5bIrcV70 |
|
| |||
| |||
| Vďaka Bubba, ale existuje spôsob, ako stanoviť sám ako správca 'globálne'? Mám na mysli môj celý notebook, nie jednotlivé programy. Sliz. |
|
| |||
| |||
| Jo je v ovládacom paneli, uvidíme vás nájsť, pretože v prípade, keď ste zrovna to tam je milión a jeden, čo budete chcieť personalize. Já si to rovnako tak v prípade, keď sa nemôžete dostať to môžem namiesto vás tým správnym smerom ![]() EDIT: Vlastne myslím, že sa mi zmätený. Môžete vypnúť UAC v užívateľských účtoch, to je o nervy modrých okien. Napriek tomu si nemyslím, že sa môžete zastaviť na žltú Správca ty .. nie sú časté keď je to len pre programy, ktoré sa ponoriť hlboko v systéme súborov.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Nasleduj tento odkaz a pozrite sa, či je to to, čo hľadáte hlien: http://www.vistax64.com/tutorials/67567-administrator-account.html?filter [11] = Uživatelské účty Je "skrytá" admin účet vo Vista, tento výukový program vám povie, ako sa dostať na to ........ |
|
| |||
| |||
| Citácia:
vďaka za vašu pomoc, všetky z vás, Sliz. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| IE6 jazdy mě naštvaná! | lukeshep | Web Design, hosting & SEO | 3 | 6. mája 2009 09:41 |
| Čo je všetci vodičského | CallumUK | Vypnúť Téma diskusie | 6 | 13. marca 2008 12:01 |
| Contextadvisor - pop až mi šialenú jazdu | christine154 | Virus, spyware a bezpečnosť | 22 | 23. februára 2008 16:33 |
| ITunes je hnacou mě naštvaná! Prosím pomôžte | harriet40 | Multimedia & Kodeky | 2 | 28. novembra 2007 04:18 |
| Pomôžte prosím, je to hnacie mne naštvaný | timbo | Všeobecné Hardware Chat | 17 | 24. novembra 2007 15:12 |
| Thread Tools | |
| |