мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Виста Дривинг Ме Мад .......... НАКОН САМО 1 сат !!!!!!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18 тра 2009, 16:08
Донаторска Група

Бок момачки,
идући залудише овде.
Су тек добио нови лаптоп који сте добили са Виста Хоме Премиум.
Ово је мој први доживљај Виста .................. андит не иде превише добро.
Имају само учитава неки проту-вирус и анти-спыуаре програма и након трчање Спыбот С & Д је идентификовао 12 записа под баннер од ПартнерБХО.
Неће ме пустити да ИСПРАВКА ОДАБРАНИ ПРОБЛЕМИ!
А) Ја нисам администратор. Ја сам. То је мој Лаптоп & но-оне елсе дотаћи га се и
Б) повезане датотеке су и даље у употреби (у меморији).

Шта се дешава? То је био једини од кутија за један сат.
Све најбоље,

Муљ.
Old 18 тра 2009, 21:14
Донаторска Група

Десним тастером миша кликните на Спыбот и изаберите "Покрени као администратор" и види да ли ће вам то поправити. Али хтео бих предложити молба на Вирус одељку овог форума и чути једног од стручњака пре него што избришете.

Виста је добар програм, да ћете ипак имати неке проблеме учења како да то урадите, јер неке ствари су се промениле од начина КСП радили.
Old 19 тра 2009, 00:07
Нови члан групе

имао исти проблем пробати ово
хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?гл=ГБ&х...&в=0БЕ5бИрцВ70
Old 19 тра 2009, 01:42
Донаторска Група

Хвала буббле,
али постоји ли неки начин постављања себе као управник 'глобално'?
Хоћу рећи преко моје цео лаптоп, радије него индивидуалне програме.

Муљ.
Old 19 тра 2009, 03:08
Донаторска Група

Да ли је у Цонтрол Панел, ја ћу вас наћи, јер ипак, ако сте тек добили то постоји милион и једна ствари ћете желите персонализирали.

Ја ћу га пронаћи па ако ипак ионако не можете добити га могу вам тачка у правом смеру
Едит:
Заправо мислим да сам узимајући збуњен. Можете онемогућити УАЦ у корисничке рачуне, тај је узнемирујући плава прозора.

Ипак не мислим можете зауставити оне жуте администратор .. Они нису уобичајене ипак, то је само за програме који копати дубоко у систему датотека.
Old 19 тра 2009, 10:38
Донаторска Група

Следите овај линк и видети ако је оно што тражите глиб: хттп://ууу.вистакс64.цом/туториалс/67567-администратор-аццоунт.хтмл?филтер [11] = Кориснички рачуни

Ту је и "скривене" админ налог у Виста, ово вам туториал како доћи до ње ........
Old 19 тра 2009, 11:40
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы оддјоб View Post
Следио линк & распоређене проблем,
захвалност за ваша помоћ, све вас,
Муљ.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц