![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, идући залудише овде. Су тек добио нови лаптоп који сте добили са Виста Хоме Премиум. Ово је мој први доживљај Виста .................. андит не иде превише добро. Имају само учитава неки проту-вирус и анти-спыуаре програма и након трчање Спыбот С & Д је идентификовао 12 записа под баннер од ПартнерБХО. Неће ме пустити да ИСПРАВКА ОДАБРАНИ ПРОБЛЕМИ! А) Ја нисам администратор. Ја сам. То је мој Лаптоп & но-оне елсе дотаћи га се и Б) повезане датотеке су и даље у употреби (у меморији). Шта се дешава? То је био једини од кутија за један сат. Све најбоље, Муљ. |
|
| |||
| |||
| Десним тастером миша кликните на Спыбот и изаберите "Покрени као администратор" и види да ли ће вам то поправити. Али хтео бих предложити молба на Вирус одељку овог форума и чути једног од стручњака пре него што избришете. Виста је добар програм, да ћете ипак имати неке проблеме учења како да то урадите, јер неке ствари су се промениле од начина КСП радили. |
|
| |||
| |||
| имао исти проблем пробати ово хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?гл=ГБ&х...&в=0БЕ5бИрцВ70 |
|
| |||
| |||
| Хвала буббле, али постоји ли неки начин постављања себе као управник 'глобално'? Хоћу рећи преко моје цео лаптоп, радије него индивидуалне програме. Муљ. |
|
| |||
| |||
| Да ли је у Цонтрол Панел, ја ћу вас наћи, јер ипак, ако сте тек добили то постоји милион и једна ствари ћете желите персонализирали. Ја ћу га пронаћи па ако ипак ионако не можете добити га могу вам тачка у правом смеру ![]() Едит: Заправо мислим да сам узимајући збуњен. Можете онемогућити УАЦ у корисничке рачуне, тај је узнемирујући плава прозора. Ипак не мислим можете зауставити оне жуте администратор .. Они нису уобичајене ипак, то је само за програме који копати дубоко у систему датотека. |
|
| |||
| |||
| Следите овај линк и видети ако је оно што тражите глиб: хттп://ууу.вистакс64.цом/туториалс/67567-администратор-аццоунт.хтмл?филтер [11] = Кориснички рачуни Ту је и "скривене" админ налог у Виста, ово вам туториал како доћи до ње ........ |
|
| |||
| |||
| Куоте:
захвалност за ваша помоћ, све вас, Муљ. |