az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Vista Sürücü Me Mad .......... SONRA SADECE 1 SAAT !!!!!!

Reply

Konu Araçları
Old 18 Nisan 2009, 16:08
Bağış Grubu

Merhaba Çocuklar,
deli burada olacak.
Var sadece Vista Home Premium ile birlikte yeni bir dizüstü bilgisayar var.
Bu Vista .................. andit benim ilk deneyimi çok iyi değil.
Sadece bir anti-virüs ve casus yazılım karşıtı programların ve Spybot S & D Çalışıyorsa sonra başlığı altında 12 entries belirlemiş yüklü mü PartnerBHO.
IT WILL NOT LET ME DÜZELTME UYGUN SORUNLAR!
A) Ben yönetici değilim. Ben. Benim LAPTOP ve hiç kimse bu ve dokunulmaz vardır'S
B) kullanmak hafıza (olarak) hala en ilişkili dosyaları.

Neler oluyor? Bu tek kutunun bir saat içinde oldu.
All the best,

Çamur.
Old 18 Nisan 2009, 21:14
Bağış Grubu

Spybot seçin ve sağ tıklayın: "Yönetici olarak çalıştır'ı" ve eğer tamir izin göreceğim. Ama bu forumun virüs bölümüne danışmanızı tavsiye ederiz ve bir uzman haber onu silmek önce.

Vista'nın bir program ise, ancak bazı sorunların nasıl bazı şeyler de XP çalıştığı şekilde değiştirildi var öğrenmek olacaktır.
Old 19 Nisan 2009, 00:07
Yeni Üye Grubu

Aynı sorun bu deneyin vardı
http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=0BE5bIrcV70
Old 19 Nisan 2009, 01:42
Bağış Grubu

Teşekkürler Bubba,
ancak olarak kendim ayar bir yoludur yöneticisi 'küresel'?
Ben bütün dizüstü bilgisayar üzerinden, tek tek programlar değil demektir.

Çamur.
Old 19 Nisan 2009, 03:08
Bağış Grubu

Evet var Denetim Masası'nda, I Eğer orada var, çünkü bir milyon ve kişiselleştirmek istersiniz bir şey olmadığı da bulmak sağlayacağız.

Ben yine de bu yüzden eğer can't get Ben doğru yönde size gösterebilir bulabilirsiniz
EDIT:
Aslında ben bocalama benim. Kullanıcı hesaplarında, bu can sıkıcı mavi pencere şu UAC devre dışı bırakabilirsiniz.

Ancak sana sarı yönetici olanlar .. durdurabilirsiniz sanmıyorum Ancak, sadece programlar için ortak değil sistem dosyalarında derin defterleri.
Old 19 Nisan 2009, 10:38
Bağış Grubu

Bu bağlantıyı takip edin ve görün eğer sen çamur ne arıyor's: http://www.vistax64.com/tutorials/67567-administrator-account.html?filter [11] = Kullanıcı Hesapları

Bu yazının var Vista'da bir "gizli" yönetici hesabı nasıl için ........ almak için size söyler
Old 19 Nisan 2009, 11:40
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by oddjob View Post
, Bağlantı ve sorun düzenlenmiş İzlenecek
Yardımlarınız için teşekkürler, Herşey sizin,
Çamur.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından