![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba Çocuklar, deli burada olacak. Var sadece Vista Home Premium ile birlikte yeni bir dizüstü bilgisayar var. Bu Vista .................. andit benim ilk deneyimi çok iyi değil. Sadece bir anti-virüs ve casus yazılım karşıtı programların ve Spybot S & D Çalışıyorsa sonra başlığı altında 12 entries belirlemiş yüklü mü PartnerBHO. IT WILL NOT LET ME DÜZELTME UYGUN SORUNLAR! A) Ben yönetici değilim. Ben. Benim LAPTOP ve hiç kimse bu ve dokunulmaz vardır'S B) kullanmak hafıza (olarak) hala en ilişkili dosyaları. Neler oluyor? Bu tek kutunun bir saat içinde oldu. All the best, Çamur. |
|
| |||
| |||
| Spybot seçin ve sağ tıklayın: "Yönetici olarak çalıştır'ı" ve eğer tamir izin göreceğim. Ama bu forumun virüs bölümüne danışmanızı tavsiye ederiz ve bir uzman haber onu silmek önce. Vista'nın bir program ise, ancak bazı sorunların nasıl bazı şeyler de XP çalıştığı şekilde değiştirildi var öğrenmek olacaktır. |
|
| |||
| |||
| Aynı sorun bu deneyin vardı http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=0BE5bIrcV70 |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler Bubba, ancak olarak kendim ayar bir yoludur yöneticisi 'küresel'? Ben bütün dizüstü bilgisayar üzerinden, tek tek programlar değil demektir. Çamur. |
|
| |||
| |||
| Evet var Denetim Masası'nda, I Eğer orada var, çünkü bir milyon ve kişiselleştirmek istersiniz bir şey olmadığı da bulmak sağlayacağız. Ben yine de bu yüzden eğer can't get Ben doğru yönde size gösterebilir bulabilirsiniz ![]() EDIT: Aslında ben bocalama benim. Kullanıcı hesaplarında, bu can sıkıcı mavi pencere şu UAC devre dışı bırakabilirsiniz. Ancak sana sarı yönetici olanlar .. durdurabilirsiniz sanmıyorum Ancak, sadece programlar için ortak değil sistem dosyalarında derin defterleri.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Bu bağlantıyı takip edin ve görün eğer sen çamur ne arıyor's: http://www.vistax64.com/tutorials/67567-administrator-account.html?filter [11] = Kullanıcı Hesapları Bu yazının var Vista'da bir "gizli" yönetici hesabı nasıl için ........ almak için size söyler |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Yardımlarınız için teşekkürler, Herşey sizin, Çamur. |