менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Vista зводить мене з розуму .......... вже через 1 годину !!!!!!

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 квітня 2009, 16:08
Донор групи

Привіт Хлопці,
збожеволіти тут.
Щойно отримала новий ноутбук, який прийшов з Vista Home Premium.
Це мій перший досвід andit Vista .................. не збирається дуже добре.
Тільки що завантажені деякі антивірусні програми & Anti Spyware і після запуску Spybot S & D він визначив 12 записів під прапором PartnerBHO.
ВІН НЕ LET ME FIX ОКРЕМІ ПРОБЛЕМИ!!
А) Я не є адміністратором. Я є ". IT'S MY LAPTOP & ніхто інший не торкнулося це &
Б) пов'язані з нею файли все ще знаходяться у використанні (у пам'яті).

Що відбувається? Це всього лише "з коробки" на одну годину.
Все найкраще,

Слиз.
Old 18 квітня 2009, 21:14
Донор групи

Клацніть правою кнопкою мишки на Spybot і виберіть: "Запуск від імені адміністратора" і подивіться, що дозволить вам виправити це. Але я б запропонував просити про розподіл Касперського цього форуму та почути від одного з експертів, перш ніж видалити його.

Vista є гарною програмою, ви будете Проте є деякі проблеми навчитися робити деякі речі, як вони змінилися в тому, як працює XP.
Old 19 квітня 2009, 00:07
Нові члени групи

була та ж проблема Try This
http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=0BE5bIrcV70
Old 19 квітня 2009, 01:42
Донор групи

Завдяки Bubba,
Але є спосіб установки себе в якості адміністратора в глобальному масштабі?
Я маю на увазі всю мою над ноутбуком, а не окремі програми.

Слиз.
Old 19 квітня 2009, 03:08
Донор групи

Та є в панелі управління, я дам вам її знайти, хоча, тому що якщо ви тільки що отримали це є і один мільйон речей, які ви захочете, щоб персоніфікувати.

Я знайду його, хоча все одно так що якщо ви не можете отримати його я можу вказати вам у правильному напрямку
EDIT:
На самом деле я думаю, що я плутатися. Ви можете відключити UAC облікових записів користувачів, Thats дратує синіми вікнами.

Однак я не думаю, що ви можете зупинити жовтих адміністратор .. вони не загальноприйнята, хоча, це тільки для програм, вникати глибоко в системних файлах.
Old 19 квітня 2009, 10:38
Донор групи

Слідуйте за цим посиланням і подивіться, це те, що ви шукаєте шламу: http://www.vistax64.com/tutorials/67567-administrator-account.html?filter [11] = Облікові записи користувачів

Існує "Адміністратор прихованої" рахунки в Vista, цей урок розповість вам, як дістатися до нього ........
Old 19 квітня 2009, 11:40
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав oddjob View Post
була та ж проблема Try This
http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=0BE5bIrcV70
За посиланням & відсортовано проблеми,
Дякуємо за вашу допомогу, всі ви,
Слиз.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.