![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Хлопці, збожеволіти тут. Щойно отримала новий ноутбук, який прийшов з Vista Home Premium. Це мій перший досвід andit Vista .................. не збирається дуже добре. Тільки що завантажені деякі антивірусні програми & Anti Spyware і після запуску Spybot S & D він визначив 12 записів під прапором PartnerBHO. ВІН НЕ LET ME FIX ОКРЕМІ ПРОБЛЕМИ!! А) Я не є адміністратором. Я є ". IT'S MY LAPTOP & ніхто інший не торкнулося це & Б) пов'язані з нею файли все ще знаходяться у використанні (у пам'яті). Що відбувається? Це всього лише "з коробки" на одну годину. Все найкраще, Слиз. |
|
| |||
| |||
| Клацніть правою кнопкою мишки на Spybot і виберіть: "Запуск від імені адміністратора" і подивіться, що дозволить вам виправити це. Але я б запропонував просити про розподіл Касперського цього форуму та почути від одного з експертів, перш ніж видалити його. Vista є гарною програмою, ви будете Проте є деякі проблеми навчитися робити деякі речі, як вони змінилися в тому, як працює XP. |
|
| |||
| |||
| була та ж проблема Try This http://www.youtube.com/watch?gl=GB&h...&v=0BE5bIrcV70 |
|
| |||
| |||
| Завдяки Bubba, Але є спосіб установки себе в якості адміністратора в глобальному масштабі? Я маю на увазі всю мою над ноутбуком, а не окремі програми. Слиз. |
|
| |||
| |||
| Та є в панелі управління, я дам вам її знайти, хоча, тому що якщо ви тільки що отримали це є і один мільйон речей, які ви захочете, щоб персоніфікувати. Я знайду його, хоча все одно так що якщо ви не можете отримати його я можу вказати вам у правильному напрямку ![]() EDIT: На самом деле я думаю, що я плутатися. Ви можете відключити UAC облікових записів користувачів, Thats дратує синіми вікнами. Однак я не думаю, що ви можете зупинити жовтих адміністратор .. вони не загальноприйнята, хоча, це тільки для програм, вникати глибоко в системних файлах. |
|
| |||
| |||
| Слідуйте за цим посиланням і подивіться, це те, що ви шукаєте шламу: http://www.vistax64.com/tutorials/67567-administrator-account.html?filter [11] = Облікові записи користувачів Існує "Адміністратор прихованої" рахунки в Vista, цей урок розповість вам, як дістатися до нього ........ |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Дякуємо за вашу допомогу, всі ви, Слиз. |