![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| ОК, така че ми Vista компютър разбил rebooted така че и сега тя не успее да обувка (дори в безопасен режим) и той каза, че трябва да се добавят ми Vista DVD да го поправим. проблемът е, че са загубили от Vista DVD, така и се чудех, дали е налице оползотворяване дискове и може да изтеглите или ако имаше някакъв начин на получаване на един, без да плащате прекалено много, или ако не съм работещ XP компютър, който да включите ми твърдия диск в така има ли начин да го поправим този начин? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз загубих моя, и моя стар XP когато имах стария си компютър,
| |||
| |||
| Може ли някой да ми изпратите своето? Аз prommise да го изпратите обратно, когато Im направи. |
|
| |||
| |||
| е Ур Изглед OEM версия или дребно. U може да изтеглите дребно ISO версия на Vista и използването DAT чрез изгаряне върху DVD. U трябва да е в състояние да си изтеглите OEM версия, но конкретни маркови OEM са difficuilt за намиране. |
|
| |||
| |||
| Да този какво правя сега, аз имам поръчал DVD горелка от Ebay |
|
| |||
| |||
| добре, че е Vista 4 теб |
|
| |||
| |||
| единствената причина да използвам Vista е за DirectX 10, вторият dx10 излиза за XP Im инсталиране на XP и Vista frizbeeing на DVD от прозореца |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Точната същата причина използвам Vista е само за DX10, макар да става ясно, че не обича двойна зареждане с XP. уф ...
| |||
| |||
| определя какво става? |