![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ok, tak my vista počítač zhroutil, tak jsem restartoval a teď to nepodaří boot (iv nouzovém režimu), a to říká i potřeba vložit můj průhled dvd to opravit. Problém je i ztratila průhled dvd, tak jsem věděl, pokud by bylo jakékoliv využití disků bych mohl stáhnout, nebo pokud došlo k jakýmkoli způsobem získání některého bez placení příliš mnoho, nebo není-li mít i pracovní xp i počítač, který by mohl plug moje pevného disku do tak je nějaký způsob, jak bych mohl opravit to tak? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ztratil jsem dole a moje stará XP, když jsem měl můj starý počítač,
| |||
| |||
| mohl někdo poslat mne jejich? i prommise poslat zpět, když im udělat. |
|
| |||
| |||
| je ur Vista OEM verzi nebo maloobchod. U můžete stáhnout iso maloobchodní verze Vista a použití dat vypalováním na DVD. U by měl být schopen stáhnout OEM verzi, ale konkrétní značky OEM jsou difficuilt najít. |
|
| |||
| |||
| Ano, to je to, co dělám nyní, jsem objednal DVD z ebay |
|
| |||
| |||
| dobře, že to vista 4 ya |
|
| |||
| |||
| jediný důvod, i použití je průhled pro DirectX 10, druhý dx10 vyjde na xp im instalaci XP a Vista frizbeeing dvd z okna |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přesný stejného důvodu používám Vista je prostě pro DX10, i když je jasné, že nemá rád duální zavádení s XP. ugh ...
| |||
| |||
| nastavit co jde? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Vista ve štychu OPĚT. Prosím, pomozte!? Won't Let Me Odstranit MŮJ VLASTNÍ složku! | KerrBearr xo | Operační systémy Windows | 2 | 18.listopadu 2009 14:10 |
| Instalovaný Vista SP1 Konfigurace aktualizací při vypínání nerozumí | caselles206 | Operační systémy Windows | 1 | 21. února 2009 03:37 |
| XP + Vista. Urychlit vaše zavádecí! | Razer | Operační systémy Windows | 5 | 28. prosince 2008 02:48 |
| Počítač nepodaří boot | magic0781 | Obecné Hardware Chat | 4 | 2. února 2008 17:13 |
| Vista boot téma | NorthernLights | Operační systémy Windows | 1 | 6. Prosinec 2007 01:09 |
| Thread Nástroje | |
| |