![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| ok, οπότε μου vista υπολογιστή τράκαρε rebooted έτσι και τώρα αδυνατεί να εκκίνησης (ακόμη και σε ασφαλή λειτουργία) και λέει ότι πρέπει να εισάγετε vista dvd μου για να το επισκευάσουμε. το πρόβλημα είναι έχω χάσει την τόσο μακρινή θέα dvd Αναρωτιόμουν αν υπήρχε καμία ανάκτηση δίσκους θα μπορούσα να "κατεβάσετε" ή αν θα υπάρξει κάποιος τρόπος για την απόκτηση ενός ΧΩΡΙΣ πληρώνουν πάρα πολλά, ή αν δεν έχω ένα xp εργασίας υπολογιστή που θα μπορούσα να μου βύσμα σκληρό δίσκο, ώστε να υπάρχει άλλος τρόπος θα μπορούσα να το επισκευάσουμε τον τρόπο; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω χάσει τη δική μου, αλλά και παλιό μου XP όταν είχα παλιό μου υπολογιστή,
| |||
| |||
| Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει το δικό τους; i prommise να στείλει πίσω όταν im γίνει. |
|
| |||
| |||
| είναι ur Vista έκδοση OEM ή Retail. U να κατεβάσετε λιανικής ISO έκδοση των Vista και χρήση dat με καύση σε DVD. U θα πρέπει να είναι σε θέση να κατεβάσετε έκδοση OEM, αλλά ειδικά επώνυμων ΚΑΕ είναι να βρεθεί difficuilt. |
|
| |||
| |||
| yes thats τι κάνω τώρα, έχω παραγγείλει ένα DVD burner off ebay |
|
| |||
| |||
| καλά ότι `s Vista 4 ya |
|
| |||
| |||
| ο μόνος λόγος για να χρησιμοποιήσω vista είναι για το DirectX 10, το δεύτερο βγει dx10 για xp im εγκατάσταση XP και Vista frizbeeing το dvd από το παράθυρο |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το ίδιο ακριβώς λόγο να χρησιμοποιήσω vista είναι απλά για DX10, αν και καθιστά σαφές ότι δεν ήθελε διπλή εκκίνηση με XP. ugh ...
| |||
| |||
| που ό, τι συμβαίνει; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τα Windows Vista αποτυγχάνει ONCE AGAIN. Βοήθεια παρακαλώ;! Δεν θα μου Ας καταργήσω το δικό του φάκελο! | KerrBearr xo | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 18 Νοέμβρη 2009 14:10 |
| Εγκατεστημένο Vista SP1, Ρύθμιση Ανανεώσεις σε Shutdown αποτυγχάνει | caselles206 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 21 Φεβ 2009 03:37 |
| XP + Vista. Να επιταχύνει την εκκίνηση! | Razer | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 28 Δεκ. 2008 02:48 |
| Computer αποτύχει να εκκινήσετε | magic0781 | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 2η Φεβ 2008 17:13 |
| Vista εκκίνησης θέμα | NorthernLights | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 6 Δεκ 2007 01:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |