![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok, tako da moj Vidik računalo pala tako da sam ponovno podizanje sustava i sada ne boot (čak u sigurnom načinu rada) i ona kaže da trebam umetnuti moj vidik dvd da to popravimo. problem je sam izgubljen vidik dvd pa mi je bio zadivljen, ako ima je bilo koji recovery diskova ja mogao skinuti ili ako ima je bilo koji način dobivanja jednog bez plaćanja previše, ili ako ne imam xp radno računalo koje sam mogao plug moje hard disk tako da je tamo u bilo koji način bih mogao popraviti to na taj način? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA izgubljen moj, i moj stari XP kada sam imao moj stari kompjuter,
| |||
| |||
| mogao netko poslati mi na njih? Ja prommise poslati natrag kada im učinili. |
|
| |||
| |||
| je ur Vidik OEM verziju ili Retail. U maloprodaji možete preuzeti iso verziju Vista i korištenje dat po spaljivanje na DVD-u. U bi trebao biti u mogućnosti to preuzimanje datoteka OEM verziju, ali su specifične branded OEM difficuilt pronaći. |
|
| |||
| |||
| Da ja sam taj što sada radiš, ja sam naručio DVD burner off ebay |
|
| |||
| |||
| dobro da `s vidik 4 ya |
|
| |||
| |||
| jedini razlog koristim Vista za DirectX 10, drugi izlazi dx10 za xp im instalirate xp i vidik dvd frizbeeing kroz prozor |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Isti razlog Koristim Vista je jednostavno za DX10, iako se čini jasnim da ne voli sa dual booting XP. uh ...
| |||
| |||
| postaviti što gore? |