![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OK, én Vista számítógép újraindítása lezuhant Szóval és most már nem indítható (akár csökkentett módban), és azt mondja, kell beszúrni én Vista DVD megjavítani. A probléma az, már elveszítette a Vista DVD-t így arra gondoltam, ha volt olyan hasznosítási lemezek tudtam letölteni, vagy ha nem volt semmilyen módon megszerzésének egyik fizetése nélkül túl sok, vagy ha nem nekem van egy működő xp számítógép tudtam én dugó merevlemezére történő így van bármilyen módon tudtam megjavítani, hogy az utat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Elvesztettem az enyém, jó öreg XP Amikor a régi számítógépet,
| |||
| |||
| valaki tudna küldeni nekem azokat? i prommise hogy küldje vissza, amikor im tenni. |
|
| |||
| |||
| az ur Vista OEM verzió vagy Kisker. U letölthetik kiskereskedelmi ISO változata Vista és használata dat égetésekor rá a DVD-t. U lehetővé kell tenni, hogy az OEM verzió letölthető, de egyes márkás OEM van difficuilt megtalálni. |
|
| |||
| |||
| yes thats mit csinálok most, már rendelhető a DVD-író off eBay |
|
| |||
| |||
| is, hogy `s Vista 4 ya |
|
| |||
| |||
| az egyetlen ok én használ kilátás van a DirectX 10, a második dx10 kijön az XP telepítése im frizbeeing XP és a Vista DVD-t ki az ablakon |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A pontos Ugyanezen okból használom kilátás egyszerűen a DX10, de világossá teszi, hogy nem szereti a kettős XP. Huh ...
| |||
| |||
| meg, mi a helyzet? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows Kilátás Megbukik mégegyszer. Kérem, segítsen? Won't Let Me törlése SAJÁT mappa! | KerrBearr XO enzim | A Windows operációs rendszerek | 2 | November 18, 2009 14:10 |
| Telepített Vista SP1, Configuring Updates at Shutdown megszakad | caselles206 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 21. február 2009 03:37 |
| XP + Vista. Fel kell gyorsítani a boot! | Razer | A Windows operációs rendszerek | 5 | 28. december 2008 02:48 |
| A számítógép nem indítható | magic0781 | Általános fémáru Chat | 4 | 2. február 2008 17:13 |
| Vista boot probléma | NorthernLights | A Windows operációs rendszerek | 1 | 6. december 2007 01:09 |
| Téma eszközök | |
| |