![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, taigi mano Vista kompiuteris sudužo ir aš paleisti, o dabar nepavyksta įkelti (net safe mode) ir ji sako, man reikia įrašyti savo Vista DVD pataisyti. Problema yra i neteko Vista DVD diską, kad man buvo įdomu, jei ten buvo bet kokia naudojimo diskus galėčiau atsisiųsti arba jei buvo bet nemokėdami pernelyg daug, arba, jeigu ne aš vienas taip, kad gauti darbo XP, kad galėčiau Plug Mano kietojo disko į tai ar yra kokiu nors būdu galėčiau pataisyti, kad taip? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pamečiau mano, bei mano senus XP, kai turėjau savo seną kompiuterį,
| |||
| |||
| Ar kas nors atsiųsti man jų? I prommise siųsti ją atgal, kai jiems padaryti. |
|
| |||
| |||
| yra ur Vista OEM ar Retail versija. U can download mažmeninės ISO versiją Vista "ir naudotis dat sudeginant ant DVD. U turėtų galėti download oem versija, tačiau yra tam tikrų firminių OEM yra difficuilt rasti. |
|
| |||
| |||
| Taip thats, ką darau dabar, aš turiu užsakyta DVD off eBay |
|
| |||
| |||
| gerai, kad "ai Vista 4 ya |
|
| |||
| |||
| Vienintelė priežastis, kodėl aš naudoju Vista, DirectX 10, antroji DX10 išeina už XP im diegiant frizbeeing XP ir Vista DVD pro langą |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Būtent tos pačios priežasties aš naudoju Vista tiesiog DX10, nors aišku, tai nėra kaip dvigubą paleidimo su XP. ugh ...
| |||
| |||
| nustatyti, kas ne? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Windows Vista" stebisi dar kartą. Help please!? Won't Let Me Ištrinti MANO savo katalogą! | KerrBearr xo | Windows "operacinės sistemos | 2 | Lapkritis 18, 2009 14:10 |
| Installed Vista SP1 ", konfigūravimas atnaujinimus shutdown fails | caselles206 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 21 vasaris 2009 03:37 |
| XP + Vista. Pagreitinti jūsų batų! | Razer | Windows "operacinės sistemos | 5 | 28 gruodis 2008 02:48 |
| Kompiuterių nepavyksta įkelti | magic0781 | General Hardware Chat | 4 | 2 vasaris 2008 17:13 |
| Vista įkrovos klausimas | Mintys | Windows "operacinės sistemos | 1 | 6 gruodis 2007 01:09 |
| Temos įrankiai | |
| |