![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| ok, więc moje Vista awarii komputera i uruchomiony ponownie, tak i teraz nie boot (nawet w trybie awaryjnym) i mówi, że muszę wstawić mój widok perspektywiczny dvd do naprawy. problem mam stracił Vista dvd tak i zastanawiałem się, jeśli nie było żadnych odzysku dyski i może pobrać lub jeśli istnieje inny sposób uzyskania jednego bez płacenia za dużo, albo, jeśli nie mam pracy, XP, że będę mógł podłączyć mój twardego dysku, tak jest w żaden sposób nie mogę go naprawić ten sposób? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zgubiłem moją, i mój stary XP miałem mojego starego komputera,
| |||
| |||
| może ktoś mi wysłać swoje? prommise i wysłać ją z powrotem, gdy im zrobić. |
|
| |||
| |||
| jest ur Vista w wersji OEM lub detaliczne. U detalicznej ISO można pobrać wersję Vista i wykorzystywania dat przez spalenie na DVD. U powinny mieć możliwość pobierania wersji OEM, ale konkretne marki OEM są difficuilt znaleźć. |
|
| |||
| |||
| yes thats what I am doing now, I have zamówiła DVD poza serwisem eBay |
|
| |||
| |||
| dobrze, że `s Vista 4 ya |
|
| |||
| |||
| Jedynym powodem, ja używać Vista DirectX 10, drugi dx10 wychodzi im na xp instalacji XP i Vista frizbeeing na DVD przez okno |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dokładny samych powodów używam Vista jest po prostu dla DX10, ale jasno go nie lubi podwójnego rozruchu z XP. ugh ...
| |||
| |||
| ustawić up? |